ייעוץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ייעוץ
    אורה
    10/08/2014

אני בת 50 נשואה עם 5ילדים. בעלי הוא נכה צה״ל . אנו דתיים. מזה מספר חודשים בעלי נמצא בפייסבוק ומתכתב עם אנשים ובעיקר נשים. הוא טוען שלכולם יש פייסבוק ואני סתם קנאית ובכלל הוא צריך פרטיות. כל בקשותי להפסיק עם ההתכתבויות שגוזלות ממנו זמן רב, נופלות על אוזניים ערלות. הוא הפך לאובססיבי ומתכתב במשך כל היום. הוא ממש מתנתק ומתבודד ולא מאפשר לי לראות מה הוא כותב וכו׳. הדבר מפריע מעליב ופוגע. לאחרונה אמרתי לו שאם ימשיך כך אזי ״שייקח את החופש שלו״ לצמיתות ויצא מהבית. הוא קצת נרתע מפסיק ההתכתבויות למשך יום ולמחרת הכל חוזר על עצמו. אני חושבת שאני יודעת מה לעשות אך רציתי לבדוק דעות נוספות. תודה. אורה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

עדי בדיחי
    10/08/2014

שלום אורה,

יתכן ויש עוד דברים שגורמים לך לרצות לחתוך את הקשר ולא פירטת אותם, אך העינין נראה לי מאוד פזיז. יש לשבת איתו ולבדוק מה הסיבות לכך, ואם אינו משתף וממשיך להסתיר, אולי כדאי לכתוב לו או לעדכן אותו בשיחה רצינית, על הרגשות שלך ומה את חשה כשהוא עושה זאת.

כמובן להגיד לו מהן ההשלכות של כך מבחינתך ולהשאיר לו את הבחירה לתת לך תשובה האם רוצה להשקיע בקשר או להיפרד כיוון שהמצב הזה יוצר חוסר אמון רב ביניכם.

להערכתי ישנם גורמים נוספים ואולי זה "הקש" - אבל זו דעתי. לא לחתוך עד שמיצית את כל הדרכים לשלום בית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו