מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץאורה10/08/2014
אני בת 50 נשואה עם 5ילדים. בעלי הוא נכה צה״ל . אנו דתיים. מזה מספר חודשים בעלי נמצא בפייסבוק ומתכתב עם אנשים ובעיקר נשים. הוא טוען שלכולם יש פייסבוק ואני סתם קנאית ובכלל הוא צריך פרטיות. כל בקשותי להפסיק עם ההתכתבויות שגוזלות ממנו זמן רב, נופלות על אוזניים ערלות. הוא הפך לאובססיבי ומתכתב במשך כל היום. הוא ממש מתנתק ומתבודד ולא מאפשר לי לראות מה הוא כותב וכו׳. הדבר מפריע מעליב ופוגע. לאחרונה אמרתי לו שאם ימשיך כך אזי ״שייקח את החופש שלו״ לצמיתות ויצא מהבית. הוא קצת נרתע מפסיק ההתכתבויות למשך יום ולמחרת הכל חוזר על עצמו. אני חושבת שאני יודעת מה לעשות אך רציתי לבדוק דעות נוספות. תודה. אורה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
עדי בדיחי10/08/2014שלום אורה,
יתכן ויש עוד דברים שגורמים לך לרצות לחתוך את הקשר ולא פירטת אותם, אך העינין נראה לי מאוד פזיז. יש לשבת איתו ולבדוק מה הסיבות לכך, ואם אינו משתף וממשיך להסתיר, אולי כדאי לכתוב לו או לעדכן אותו בשיחה רצינית, על הרגשות שלך ומה את חשה כשהוא עושה זאת.
כמובן להגיד לו מהן ההשלכות של כך מבחינתך ולהשאיר לו את הבחירה לתת לך תשובה האם רוצה להשקיע בקשר או להיפרד כיוון שהמצב הזה יוצר חוסר אמון רב ביניכם.
להערכתי ישנם גורמים נוספים ואולי זה "הקש" - אבל זו דעתי. לא לחתוך עד שמיצית את כל הדרכים לשלום בית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)