נפרדים בלית ברירה..:(

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נפרדים בלית ברירה..:(
    ליאן
    15/04/2008

שלום ....אני נתקלתי לבעיה חמורה בעייני ...

אני וחבר שלי כבר כמעט שנתיים ביחד,אני אוהבת אתו מאוד וגם הוא אותי,היו גם משברים בדרך אך הצלחנו להתגבר על הכל ,טוב משברים יש בכל זוגיות...

אבל זה רק הפתיחה....כרגע אני בבעיה ממש ממש רצינית,כי ההורים שלי החליטו שהם רוצים לחזור לאוקראינה כי לא הסתדר להם בארץ ואני אין לי ברירה אני חייבת ללכת עם אמא שלי כי אני בחיים לא יעזוב אותה...

אז ככה הרבה הרבה מאוד זמן לא ידעתי איך לספר את זה לחבר שלי,ולפני שבוע סיפרתי לו ...
    טוב חבר שלי הוא אחד כזה שהוא יבין הכל ואפילו יהעץ לי...

ועכשיו אני בבעיה אני לא יודעת מה לעשות ?
    האם אחרי שאני יטוס נוכל להשאר ביחד?
    האם זה אפשרי בכלל?
    ואם כן אז איך לדבר איתו על כך שנמשיך ביחסים שלנו או לשאול אותו עם הוא רוצה את זה בכלל עם זה יהיה נוח לו....האם את חושבת שהוא ירצה בכלל ביחסים כאלה...?
    גם אני ת'אמת לא יודעת עם אני יחזיר מעמד...

מ-ה ל-ע-ש-ו-ת?

בבקשה תעזרו לי כי אני ממש ממש ממש מ=ש=ת=ג=ע=ת

תודה רבה ליאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפרדים בלית ברירה..:(

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ליאן

דיקלה
    15/04/2008

קודם כל שלום,

לא אמרת בת כמה את ובן כמה החבר שלך?......... בכל אופן אם את בגיל של להסתדר לבד בכוחות עצמך ואת באמת חושבת שזו אהבה שלך וזה מה שטוב לך ושאת מחפשת בחיים אז לכי על אחותי........ אסור לך ללכת בהרגשה של פיספוס כזה... אם החבר שלך ואת בגיל כזה שאפשר להיות ביחד אז אולי תעברו אפילו לגור יחד וזה יקל עלייך את המצב או שלא?............! וחוץ מזה אני חושבת שאין מצב להמשיך את הקשר שלכם כשאת שם.................. זה רחוק מידי מאמי את הוא והאהבה שלכם לא יחזיקו מעמד בלי לראות ולהרגיש אחד את השני............ בכל אופן זו דעתי אני בטוחה שזו התלבטות גדולה וקשה בכל זאת להמשיך לבד אבל תחשבי טוב כי זה העתיד שלך....

בהצלחה בכל מקרה.........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית ויהודית אשמח לשמוע את דעתכם

ליאן
    15/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחיות תגיבו בבקשה...!!!!!!

ליאן
    16/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפרדים בלי ברירה

יהודית ברגמן
    17/04/2008

ליאן יקרה,
    אני מתנצלת על העיכוב במענה.
    בשלב זה אין לך ברירות או אופציות נוספות בהן תוכלי לבחור. אין לך על מה להתלבט עכשיו ולא תוכלי לדעת מראש אם הקשר מרחוק יצליח או לא. הרבה מאוד פעמים המשפט "רחוק מהעין – רחוק מהלב" נכון, אבל במקרה שלכם – כיוון שאתם אוהבים – אל תוותרו על הניסיון לפחות, לשמור על קשר ואולי בעתיד הלא רחוק תחזרו ותיפגשו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית הייתי רוצה לשמוע גם את דעתך .

ליאן
    18/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרגע אין התלבטות

דורית כהן
    22/04/2008

צר לי ליאן היקרה על העיכוב בתשובתי. לא אשאל מה שלומך כי קראתי את הודעתך וצר לי שאחרי כל התלאות שיחסיכם עברו ואחרי שהצלחתם להתגבר על כך כך הרבה קשיים, כפי שספרת לנו בעבר, עכשו יש מכשול חיצוני שלא קשור אליכם, והוא עזיבת ההורים את הארץ. אני מבינה מדברייך שכלל אינך שוקלת להישאר בארץ ללא ההורים. אין לך התלבטות בנושא. לכן גם אין מה לייעץ לך בשלב זה.
    יתכן שאחרי שתעברו לחו"ל, ויעבור זמן, את תרגישי יותר ויותר שאינך יכולה לחיות בלעדיו ומנקודת המבט הזאת, מבחוץ, תחליטי לשוב ארצה. עד שלא תהיי שם - לא תדעי עד כמה הוא יחסר לך. יש רגעים בחיים שצריך לקחת החלטות חשובות וגורליות ויתכן שדווקא כאשר תהיי רחוקה יהיה לך יותר ברור מה את רוצה ולמה את מסוגלת. כרגע אינך יכולה לדמיין את חייך ללא ההורים, אבל יתכן שממרחק את לא תוכלי לשאת את החיים ללא חברך.
    אני מציעה שלמרות כל הרגשות החזקים, תשחררו זה את זו ממחוייבות אחד כלפי השנייה, תנו זה לזו חופש מתוך פרגון ודאגה לאושר של שניכם. אם החיבור הרגשי הוא כה חזק - יקרה כנראה משהו בעתיד שיחזיר אתכם זה לזו. ואם החיבור אינו כה חזק - יצא כל אחד לדרכו ותשמרו את הקשר הראשוני הזה בתור זכרון יקר ללבכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

ליאן
    22/04/2008

תודה רבה לך את תמיד עוזרת לי ....

בכל מה שאת אומרת...

אני מסכימה אני ב-100%

וכל כך קשה לי לעזוב את הארץ לא רק בגלל החבר שלי יש עוד המון דברים שקשה לי מאוד לעזוב את מבינה...

אך אני חייבת....

ואני חושבת שאני בעתיד אני ישכח אותו כי זה רק "אהבת נעורים" שמו שאומרים...

ואולי לא...

כל כך קשה לחשוב ולהחליט על משהו ....מתסכל....

תודה לך על הכל ליאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו