מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר חשק מינידגנית23/08/2014
שלום, אני בת 44 נשואה כ17 שנה לבעל מקסים גדול ממני בשש שנים לנו 4 ילדים תאומות בנות 18 , 17 ובן 13 . הגעתי למצב בחצי השנה האחרונה שאני יכולה להסתדר בלי לקיים יחסים עם בעלי, לעיתים רחוקות שבא לי אז אני מאוננת ומסתפקת בכך, או שאני מתגרה מאקט מיני שאני רואה בטלויזיה ומספקת את עצמי..מאז ומתמיד היתה כימיה נהדרת ביני לבינה הן בנישואין והן במיטה אבל בחצי שנה האחרונה אני לא מרגישה צורך לקיים יחסי מין...אני לא יודעת אם יש קשר להתקן מירנה שיש לי כבר הרבה שנים או לגיל שלי , או לשנים הרבות של הנישואין, אולי הכל ביחד?! אני יודעת שבעלי כגבר זקוק לזה ולעיתים אני עושה זאת רק כדי לספק את צרכיו...אני ממה לא יודעת מה לעשות? אני באמת אוהבת את בעלי אבל לא בא לי, אני יכולה להסתדר גם בלי. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להיבהל - יש מה לעשות
טלי צרקינסקי23/08/2014הילה שלום,
ראשית כל, חשוב לא להיבהל, בזוגיות, בפרט כשאנו מדברים על זוגיות מאד ארוכת טווח, יש תקופות של עליות וירידות בפרמטרים שונים של הזוגיות ויחסי מין הוא אחד מהם ואין זה מעיד על כך שצריך להרים ידיים אם יש בסיס זוגי טוב. אינך מתארת מצב "אבוד" או "לא נורמטיבי"....בחיי זוגות...
את מתארת תחושות כאילו בחצי השנה האחרונה כלומר, מרבית חיי הנישואין שלכם היו עם יחסי מין מספקים, נוסף על זה את מצליחה להגיע לסיפוק בדרכים אחרות שזה מעיד על כך שהמיניות שלך וההיכרות שלך עם מיניותך נשארה וזה בהחלט סימן מעודד.
ירידה בתשוקה המינית יכולה להיגרם מהרבה מאד סיבות.
את כותבת שאת עם התקן "מירנה" מס' שנים, עד כמה שידוע לי יש התקנים לא הורמונליים ויש התקנים הורמונליים.
הייתי בוחנת מספר נקודות:
1. האם בעבר גם הגעת לסיפוק בדרכים שתיארת או שגילית משהו חדש שמאפשר לך הגעה לסיפוק ללא צורך בעוד אובייקט? (מעין סיפוק מהיר מבלי להשקיע יותר מידי)?
שזה כמובן בסדר גמור ולא סותר יחסים עם בעלך, השאלה שהייתי שואלת האם את מרגישה שזה פוגע ביחסים?
2. לגבי ההתקן ניתן להתייעץ עם רופא הנשים האם יתכן שפתאום אחרי כמה שנים חשק מיני יכול להיות קשור להתקן. יש גם בדיקות דם הורמונליות שניתן לבדוק מצב הורמונלי בגוף.
3. האם קרה משהו בזוגיות בסמיכות לירידה בקשר המיני? האם קרה משהו שלא קשור לזוגיות (שינוי כלשהו, תעסוקתי וכו')?
אני חושבת ומאמינה שבמצב שתיארת שווה לגמרי לעבוד על הנושא הזה ולהחזיר את התשוקה לחדר המיטות כי נראה שיש לכם זוגיות טובה סה"כ וזה לא מצב שנמשך שנים רבות ותחת זוגיות מורכבת מאד.
לאחר הודעתי, אני מפנה אותך לפורום נוסף שעוסק בנושא זה על מנת שישפוך מעט אור מקצועי על נושא היחסים המיניים.
מאחלת לך הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
טלי צרקינסקי23/08/2014לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)