המשך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המשך
    מעיין
    24/08/2014

דוחפת לעבר קשר ומאבדת את הכבוד שלי בעיניי עצמי.. אני לא יודעת למה.. בשלושה שבועות האחרונים הכרתי מישהו חמוד אבל לא אינטיליגנט ברמה שאני מחפשת.. נתתי לו הזדמנות אבל הייתי חצוייה וגם התנהגתי בהתאם ואז הוא החליט שאני לא בחורה יציבה והחלטית ושלא מתאים לו.. העניין הוא שהתנהגתי ככה רק כי לא רציתי.. ופתאום כשהוא לא היה בעניין התחלתי להתעצבן עליו ולהיות גסה ומגעילה, וזאת לא אני.. ושוב פעם חוזר לו הגלגל.. וזה הסתיים בצורה ממש מגעילה מצד שנינו ואני לא יודעת למה אני מובילה לשם כל הזמן ודוחקת ודוחפת מידי.. כי אין לי סיבה..
    אני חוששת שזה דפוס שירדוף אחריי כל הזמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לך יכולות לשנות את זה

עדי בדיחי
    24/08/2014

שלום מעיין,

ראשית טוב שאת עולה על איזשהו דפוס שמעכב אותך ממציאת קשרים ומרחיק אותך ממי שאת באמת רוצה להיות. לחלוטין הדבר תלוי בך ולחלוטין הוא "בר תיקון".

ראשית חשוב להבהיר למי שנמצא מולך אם הוא לא מתאים לך. אם הגעת כבר להחלטה שהוא לא מתאים, אין טעם להתנהג את הרגש שלך, כלומר- לעשות פעולות התנהגותיות כדי להראות לו שאינך מעוניינת, אלא פשוט להגיד לו שאינך מעוניינת ועל אף שהוא גבר נחמד, זה כנראה לא יתאים.

זה חשוב ברמת הכנות שאת מייצרת בקשר, ברמת התודעה שלך בעיני עצמך, וברמת הקשרים שעוד יהיו לך. אנשים עם אגו, כמו כולנו, יפגעו אולי בהתחלה, אבל אח"כ יוכלו להעריך אותך מאוד על השקיפות והכנות הזאת. תתפלאי לדעת שאולי הם יכירו לך בהמשך חברים ובכך בכלל הרווחת.

אני מבינה מדברייך שאת כן החלטית וכן יציבה בעיני עצמך, אבל לא בעיני אחרים, כי אינך יודעת תמיד לעצור את הרכבת בזמן, ואז את מתנהגת באופן כזה שמרחיק אחרים.

יתכן וכל זה יושב על החשש מכך שתהיי לבד או שלא תמצאי אדם כמו האקס. צריך לבדוק מול עצמך מה בדיוק החשש. כי סה"כ לא נשמע שיש סיבה לחשוש.

החשוב הוא לנסות להיות בשליטה על ההתנהגויות שלך כלפי הבחורים האלה ובעיקר כלפי עצמך, ולדעת תמיד לסיים קשר בכבוד- כלפייך וכלפי הבחור. קשרים שמסתיימים בנימה רגועה ומכבדת גם יתנו לך כוח להמשך ולא ישאירו בך תחושה שאת לא מכובדת או משהו לא בסדר בך. אני די משוכנעת שתצליחי לסגל לעצמך דפוסים טובים ובוגרים יותר, ודי מהר.. זה לגמרי תלוי בך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו