דמות אחרת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דמות אחרת
    רגישה
    05/09/2014

השאלה שלי קשורה ליחסים עם חברות וגם למין השני (וגם לבטחון עצמי)
    מאוד חשוב לי להרגיש מיוחדת. חשוב לי להפטר מקנאה והשוואות או שזה יחסי אנוש כמו שאומרים כי אולי זה הם שמוציאים לי ת'עיניים. הבעיה היא שתמיד יש דמות אחרת אז כנראה זה גם אני אבל אני ממש מתקשה להפטר מזה אני מנסה להגיד לעצמי שאני טובה זה לא עוזר תמיד כי הסביבה מגיבה לזה בד"כ ואני ה"לא המעניינת". אח"כ שואלת את עצמי האם אני מספיק: טובה/ סקסית וכו'. זה מעסיק אותי ותוקע את חיי ממש קשה לי התנהגות בוטה או פרובוקטיבית של בנאדם אחר ובכלל שאני נבלעת בסיטואציה. זה "גניבה" של תשומת לב מהמין השני ואפילו בכלל בחברה. מצד אחד חשבתי לעצמי שאני צריכה להבליט את עצמי גם אבל יש לי פחד מדחיה. מצד שני אולי זאת לא אני שתתבלט אולי לעולם לא אהיה מספיק/ כמוה (לפעמים זה פלסטי "וכאילו יצא לה מהמם" אבל אני לא בקטע). הייתי רוצה להיות בשליטה על חיי אני כאילו בוגדת בעצמי בעיסוק באחרת אבל איך להפסיק?
    סרט רץ בראש ממש כמו בסרטים שרואים בחורה חושבת שואלת את עצמה מיליון שאלות זה הזוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמות אחרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתמקד במה שחשוב לך

טלי צרקינסקי
    05/09/2014

מיוחדת שלום,

קנאה הוא רגש טבעי, אנחנו בני אדם ולבני אדם יש הרבה מאד רגשות.
    מה שחשוב הוא שרגש כזה לא ינהל אותך וייקח מקום משמעותי בחיים שלך ושכל הזמן תשווי את עצמך לאחרים.

את לא צריכה להיות מישהו אחר. לכל אדם יש האישיות, הדפוסים וההתנהגות שלו.

הייתי מציעה לך להתמקד במה חשוב לך לשפר אצלך, איך היית רוצה להגיש טוב יותר, גם עם עצמך וגם עם אחרים (זה מאד חשוב להיות שלמה מספיק עם עצמך ותורם גם לאיך שאת בחברה, בין עם חברות ובין עם בני המין השני).

זה שאת אומרת לעצמך דברים מחזקים זה טוב, צריך לבדוק מה בא ממך ומה את מרגישה שמאד משפיע עליך מהסביבה.

מבינה שאת מרגישה שאת בוגדת בעצמך ובמי שאת רוצה להיות כשאת מתעסקת בלהיות מישהו אחר.

אנחנו גם לא יודעים בהכרח שאצל השני משהו טוב יותר אם הוא מחצין משהו, חשוב להתמקד בעצמך.

הייתי ממליצה לך ללכת לסדנא/קבוצה שעוסקת ביחסים בין אנשים ושם תוכלי גם לפגוש אנשים נוספים, גם לקבל משוב מהם וללמוד הרבה גם מההיכרות עם האנשים, גם מעצמך, מההשתלבות עם האנשים, זו יכולה להיות עבורך חוויה מאד טובה ותתרום לך בהמשך דרכך.

מאחלת לך הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו