יחסים במשבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסים במשבר
    יעל
    07/09/2014

הי, החלטתי לפנות לפורום כי אני לגמרי אובדת עצות ואשמח לתגובה. לפני כחצי שנה עברנו המשפחה, בעלי + 2 לגור במדינה זרה שלא דוברים בה אנגלית. עברנו בגלל העבודה של בעלי אבל אני דחפתי ויזמתי במחשבה שזה יכול להועיל לנו כלכלית ומשפחתית. מאז שהגענו קרו שני דברים עיקריים, אני חושבת שבעלי בוגד בי, לא יכולה להוכיח את זה והוא מכחיש בתוקף. אבל אני מרגישה שהמחשבה הזאת לא מניחה לי ואני בולשת אחריו ממש, הודעות, מיילים, פייסבוק וכל מה שיכול לתת לי מושג קלוש על אם זה נכון. בינתיים זה נראה שהמחשבה היא אצלי והוא באמת לא בוגד. הדבר השני שקרה זה שאנחנו רבים המון, הרבה יותר מבעבר, על הכל! ואיך שהוא תמיד בשיחה עולה עניין הפרידה אני בדרך! כלל מהצד שלי, ואני לא רוצה להפריד פשוט לא כל כך טוב לי כאן, אני לא עובדת ואני הרבה בבית עם הילדים בעוד שהוא עובד המון ויש לו חברים וחיים כאן.
    אני לא יודעת מה לעשות, אני אוהבת אותו מאוד אבל קשה לי איתו ובכלל עם עצמי כאן ואני כל ריב שואלת את עצמי אם לעזוב או שזה משבר חולף. אני חושבת שהוא כבר גם חושב על לעזוב אותי ולפרק את החבילה וכל כך כואב לי על הילדים.
    מה לעשות? איך יודעים שהגיע הזמן להיפרד? הוא לא מוכן ללכת לטיפול זוגי כלל.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים במשבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי חיובי עבורו ופחות לך

עדי בדיחי
    09/09/2014

שלום יעל,

נראה שהשינוי שאת ייחלת לו הוא כנראה לא באמת מה שחשבת שיקרה. כלומר, חשבת שיהיה לכם טוב שם, דגש על "לכם" ומה שקרה בפועל הוא שקרה טוב בעיקר לו. את אינך מצאת את החברויות השונות שהוא מצא, אינך עובדת, נמצאת הרבה בית ללא עיסוק פרט לילדים שזה הרבה אך שוחק ומעייף, אל מול ההנאות שלו והעבודה כי הוא עובד, וכל יום יוצא מהבית ליום חדש.

זה לא קורה אצלך.

זה עלול להביא לרגשות קשים, לדימוי עצמי נמוך ולמחשבות של "מה הוא עושה שם בלעדיי", וכן למחשבות על בגידה. העובדה היא שלרוב את מעלה את נושא הפרידה מספרת על כך שבעיקר לך לא טוב ולכן את מחפשת פיתרון. גם פרידה היא פיתרון. אבל היא לא פיתרון נכון וטוב לדעתי, כל עוד לא הלכת ליעוץ מסודר, עבור עצמך, כאשר המטרה היא להגיע למודעות ולתובנה האם באמת את מסוגלת ליצור לך שם עולם משלך, עם חוויות חיוביות חברתיות ורגשיות, כאלו שימלאו אותך, כפי שקורה בצד שלו. את נמצא בארץ זרה, כאשר בעלך הסתגל באופן מלא ואילו את "נשארת מאחורה" עם עול הילדים וכו'. ולכן חשוב מאוד, למצוא שם איש מקצוע, או ליצור קשר טלפוני עם איש מקצוע מהארץ - לשיחות קבועות מאוד, עד שתגיעי לפיתרון ממשי.

אך לא לפרק לפני שאת מנסה.

אם בלשת אחריו ולא מצאת דבר, כנראה שהוא אוהב אותך ויש עבודה שאפשר לעשות יחד. לא חובה בטיפול זוגי דווקא. גשי את בשלב הזה ליעוץ עבור עצמך, ובדקי איפה את נמצאת מול כל הדבר הזה ואיך את משיגה לעצמך דרכים להרגיש טוב יותר מכל הבחינות.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו