מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תכונות שונותניקי08/09/2014
שלום, אני נשואה כ-10 שנים עם שני ילדים והזוגיות שלנו טובה מאוד, הדבר העקרי והמפריע בזוגיות שגורם לנו לויכוחים הוא העניין שאני רכושנית מחושבת בכל נושא במיוחד בענייני כספים ואילו בעלי לארג' ברמות עובר , יכול להלוות כספים או לתת דברים (לרוב למשפחה הקרובה שלו) ולא תמיד מוכן לקבל בחזרה אם זה כסף או חפץ. בנוסף אוהב לקנות למשפחתו דברים (לדוגמא: אמו אמרה שהנייד שלה לא טוב אז הוא רוצה לקנות לה נייד ), בחגים הוא תמדי רוצה לתרום , אציין שלא מדוגר בסכומים גדולים בדרך כלל כמה מאות שקלים כל פעם . כמה שאני מנסה לא תמיד להתערב , הדבר מאוד לא מקובל עלי ועושה לי רע . שנינו עובדים עם משכורות ממוצעות , לא בעלי עודף כספי שיכולים להרשות לנו "זריקת הכסף " (כך זה נראה בעיני) לאחרים.
אודה לתגובתך איך אצליח למתן אותו או להוריד את כמות הויכוחים שיש לנו בנושא כזה סתמי שהורס לנו וחבל לי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידתיות
עדי בדיחי08/09/2014שלום ניקי,
ראשית דבר מראה על נתינה רבה של בעלך ועל היכולת שלו לאמפתיה כלפי האחר, מסירות והקרבה. אילו תכונות מדהימות ויש לשמר אותן. כמובן עינין המידה הוא מה שמפריע לך ואני נוטה להסכים שאם תכונות אלו מוקצנות זה עלול להיות גם הרסני, כאשר זה באמת קיצוני. ופוגע בבית.
אני לא יודעת האם אתם אנשים מאמינים, אבל הרבה דתיים נוהגים לתת מעשר מסך ההכנסות שלהם. אפשר יהיה לחשוב על משהו דומה- לקחת עשירית מסך ההכנסות ואת זה לתרום למשהו ששניכם תהיו בהסכמה עליו. נניח- משפחה קודמת לכל, כלומר אם משפחה צריכה היא מקבלת ולאחר מכן כל היתר לפי סדר עדיפות. זה לא חייב להיות מעשר, זה רק רעיון מתוך הנהגה מקובלת שאני מכירה.
נתינה היא חשובה, נתינה חוזרת אלייך חזרה כל עוד את עושה אותה בלב שלם. נתינה גורמת לסיפוק ולמשמעות רבה, למילוי של הצרכים שלנו וזאת דווקא על ידי ראיה של הזולת וצרכיו. כך שאני באמת לא רואה בזה פסול. מה שכן, במידה. וכדי שזה יהיה במידה, כפי שכתבתי, יש צורך לקבוע סכום שלא חורגים ממנו, ואותו לתרום- כדי לספק את בעלך וכמובן כדי למנוע אי הבנות ומחלוקות מיותרות ביניכם.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)