מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עד מתי?שירן12/09/2014
נשואה כבר שמונה שנים עם שני ילדים.
בעלי הופך.להיות יותר ויותר נרקסיסט כל הזמן מסתובב סביבעצמו והצרכים שלו, לא נוקף אצבע בבית, לא אכפת לו כלום מהילדים או ממני אין לו שום אחריות על כלום ואני בתוךכל זה צריכה לספק את כל הצרכים שלו לשמור שהילדים לא יתקרבו אליו כשלא בא לו....וכל הזמן מסנן שאנחנו הבעייה שלו שאנחנו לא נותנים לו לחיות.
אני ישנה עם הילדים משתדלת לא לצאת מהחדר כשהוא בסביבה.
אני רוצה להתגרש אבל יודעת שזה לא ראלי, אני עובדת אבל לא יכולה לפרנס את הילדים ויותר מכך אנחנו גרים אצל ההורים שלו והם והם עוזרים לנו הרבה עם הילדים כי זה רק אני שמכניסה למסגרות מוציאה בחופשים כשחולים חוגים וגם אני עובדת .... בזמן האחרון הגעתי למשבר עמוק לא יכולה עוד להתמודד איתו מרגישה שאני מוציאה עצבים ותסכול על הילדים. כל הזמן קיוויתי שיסע לחלחו"ל במסגרת העבודה לכמה חודשים אבל זה ירד מהפרק.
מצד אחד אני אומרת שאני צריכה להתחזק ולהתעצם ואז אוכל לעשות הכל לבד ולתת לעצמי ולילדים כל מה שצריכים ולא להשבר ממנו
מצד שני .... איך עושים את זה?
אני צריכה עזרה אבל אין לי משפחה תומכת להפך אני צריכה לתמוך בהורים כלכלית בריאותית ונפשית .איפה יכולה למצוא עזרה להחלץ ממנו ומעצמי כקורבן שלו?
עובאבליכולהלפרנס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות נוספות
טלי צרקינסקי13/09/2014שירן שלום,
אני שואלת אותך מספר שאלות על מנת לתת מענה מקיף יותר לפנייתך.
כמה זמן אתם גרים אצל הוריו? האם זה משהו זמני?
כמה זמן יש שינוי בהתנהגותו של בעלך האם זה משהו שהחמיר לאחרונה או שמתחילת הקשר היו דפוסים וזה נעשה קשה יותר לאחרונה?
אני קוראת מדברייך שיש לך לחצים מהרבה מאד כיוונים ורוצה לעזור לך קצת "לעשות סדר" בדברים שאת מעלה ולכוון אותך.
אם את יכולה להרחיב על משפחתך, איך באה לידי ביטוי התנהגות בעלך האם יוצא לכם מידי פעם לדבר? האם יש תקשורת כלשהי?
מה יחסו לקשר?
חזרי אלי ואתייחס באופן מקיף למה שאת מעלה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)