חשפן במסיבת רווקות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חשפן במסיבת רווקות
    רביב
    13/09/2014

בת זוגתי הייתה במסיבת רווקות לפני שבוע וכמובן שהגיע לשם חשפן.
    לא אכפת לי מה שאר הבנות עשו איתו, בת הזוג שלי לא ממש רצתה לספר לי מה היה שם למרות שהתעניינתי רק בה. היא טוענת שהחשפן ''הרים אותה'' וזהו.
    מאוד מפריע לי כל הנושא הזה. האם זה הגיוני שאני נפגע מזה שחשפן הרים את האישה שלי (ולא יודע מה עוד עשה). ?
    האם זה בסדר שאני מציק לה שתספר לי מה היה שם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשפן במסיבת רווקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשפן במסיבת רווקות

טלי צרקינסקי
    14/09/2014

רביב שלום,

אני אתייחס לשאלתך ברמת המיקרו (=השאלה הספציפית שהעלית כאן) וברמת המאקרו (מה משקפת השאלה, איך אפשר "לקחת אותה" למקום של הזוגיות שלכם ועוד).

חשפן הוא לעיתים חלק ממנהג שנקרא מסיבת רווקות. אין מדובר כאן על יחסים מיניים, אלא יותר על ריקודים משותפים, מוזיקה, הופעה של החשפן עצמו, אשר הוא מעין סמל לסיום תק' הרווקות והוא מהווה מעין "פנטזיה", נכנס הביתה גבר חטוב, יפה וכו'.. והיא נשארת בגדר הפנטזיה והכיף. הוא לא דמות שמכילה את מה שמכילה זוגיות (אלא אם לחשפן עצמו יש זוגיות וזו כבר נקודה אחרת לגמרי....זה כבר שלו ועולמו) אך כאן אני מתייחסת אליך כמובן.

אם נתבונן ברגשות שלך, אני יכולה להבין אותם. שאלות כגון האם בת הזוג התעוררה מינית מגבר אחר? האם ראתה גוף של גבר אחר? מה היה שם? הן טבעיות, אך אין כאן עניין של בגידה מעצם היותה במסיבה כזו, גם אם החשפן "השתעשע" אתה קצת, זו לא מערכת יחסים, לא יחסי מין (זה לא נהוג במסיבות כאילו), אין ביניהם יחסי אובייקט מעבר לכך (נניח עם הייתה נוהגת כך עם עמית לעבודה ועוד). זה חלק משעשע של ערב כזה ואין כאן יחסים מיניים או בגידה ובהחלט הייתי מניחה לזה. כל זה ברמת המיקרו.

ברמת המאקרו שכאן לדעתי הנקודה החשובה ביותר.
    היא הזוגיות שלכם.
    אפשר לקחת את שאלתך למקום של בחינת זוגיות ותמיד טוב לשאול שאלות כמו: עד כמה אתם יכולים לשוחח ביניכם בקשר, עד כמה אתם פתוחים, עד כמה אתם סומכים אחד על השני, מרגישים בטחון בקשר, אמון, שותפות, הדדיות ועוד.
    האם יש ביטחון עצמי בפרמטרים שונים של זוגיות (גם מיניות) ועוד..

שאלות שאפשר לבחון אותן אתה עם עצמך וכן אתם בתוך הקשר . כל קשר חשוב לתחזק כדי שיהיה טוב ומספק.

אני מאחלת לכם הרבה הצלחה בקשר,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה טלי ....

רביב
    14/09/2014

הבנתי את תשובתך.
    העניין הוא שכמו שרשמת - זה נראה לי מוזר ומגעיל שהאישה שלי מתענגת על מגע של גבר זר (גם אם זה כביכול קורה באירוע ספציפי בו כל הבנות כנראה עשו זאת).
    זה שזה קרה באירוע כמו מסיבת רווקות לא אומר שזה יכול לקרות באירוע אחר בו אני לא נמצא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממשיכה בתגובה

טלי צרקינסקי
    14/09/2014

רביב שלום,

לא התכוונתי לציין שהיא מתענגת ממגע של גבר זר. כוונתי הייתה יותר שאלו מחשבות שיכולות לעלות והן טבעיות.

במפגש עם חשפן במסיבה שיש בה עוד בחורות, אין אינטימיות ומיניות כמו שיש בזוגיות.

למעשה, זה יותר לשם שעשוע, ריקוד, אווירה, לא לשם מטרות מיניות.

אין בהשתתפות במסיבת רווקות כזו או אף (וכאן אני באמת לוקחת קדימה את הנושא) חשיבה על אדם כמושא נחשק וכו'.. להעיד על פוטנציאל לבגידה מצד בת הזוג שלך.

יש אנשים שיש להם דפוס של בגידה, רצון לריגושים ועוד.. שהם יותר מועדים לפורענות. זה לא המצב.

בוודאי שלאיש אין תעודת ביטוח למול בגידה, אך אירוע כזה לא מעיד על אופי בוגדני.

מכאן בהחלט הייתי לוקחת זאת לרמת הקשר ביניכם ובוחנת איפה זה הפריע לך, איך הקשר שלכם מכל הבחינות, תקשורת, הדדיות, אמון, חשיפה, מיניות ועוד, האם אתה מרגיש שם נוח, האם בת הזוג שלך מרגישה שם נוח, האם אתה מרגיש מספיק נוח עם עצמך/גבריות שלך? (שזה מאד טבעי)

שפה חשו לי לציין עוד נקודה, האובייקטים השונים כחשפן, חשפנית, דוגמן, דוגמנית, מגזינים ומה שהם מציינים, הם לא רוב האובייקטים שמתקיימים במציאות.. חשוב לזכור את זה ולהרגיש טוב עם מי שכל אחד כי איש אינו מושלם אלא שלם (שלם עם מי שהוא - זה נכון לגבי כולם, גם לגבי מי שאנו חושבים שהוא מושלם)....

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה טלי

רביב
    14/09/2014

היא ואני בדעות שונים. היא לדעתה אם אהיה במסיבת רווקים ותהיה שם חשפנית, לא אפריע לה שאגע בה במקומות מיניים.
    אני לעומת זאת חושב שכן המחשבה שהאישה שלי נהנית ממגע גבר זר היא מגעילה, לה זה כאמור לא מפריע.
    ברור לי מה שאת אומרת ואני די סבור שגם היא מרגישה כמו שאת רשמת (שזה רק שעשוע וכל זה), אני מנסה להדחיק את זה ובאמת לחשוב שזה לא אמור להפריע לי אבל עובדה שזה יושב לי בראש כבר יומיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו