אשתי כבר לא אשתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשתי כבר לא אשתי
    איציק
    26/09/2014

שלום בן 60 נראה טוב צעיר מגילי ומבוסס אני ואשתי נשואים כ 35 שנה ב 5 שנים האחרונות אין ביננו כלום ובשנה האחרונה אין יחסי אישיות הנני מעוניין לפרק את חיי הנישואין אבל !!! אני נכה 100% יש לי הכנסה טובה
    אני מתפקד 100% נראה 100% מרגיש 100% נפשית 100% ואל תשאלו אותי למה הנכות מצטער לא יכול לפרט וכאן מגיע הסיפור אני פוחד להישאר לבד אף על פי שכרגע אני תקין לחלוטין ולחיות עם אשתי לא ניתן יש מצבים שאנחנו לא מדברים חודש חודשיים כלום נגמרה האהבה והזוגיות מה עלי לעשות על פי דעתכם תודה איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשתי כבר לא אשתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליצה לעבור תהליך כזה עם איש מקצוע

טלי צרקינסקי
    27/09/2014

איציק שלום,

הפחד להישאר לבד, בוודאי אחר שנים רבות של נישואין, הוא טבעי.
    אני מניחה שיש כאן גם חששות הקשורות להתמודדות שלך עם הנכות (מכבדת את רצונך לא לפרט, זה בסדר וכמובן שחשוב לזכור שנכות מכל סוג שלא תהיה, אינה מגדירה את האדם, היא רק חלק ממה שהוא מתמודד אתו).

תקופה שמחליטים על שינוי בחיים עשויה להעלות חרדות, חששות ו"להפגיש" אותך עם דברים שיתכן וקודם פחות "התעסקת" איתם.

נראה שלעבור תהליך של להתמודד עם כל זה, להתחזק לקראת ובמהלך פרידה, לא כדאי לעשות לבד.

אני ממליצה לך שאיש מקצוע ילווה אותך בתקופה זו.

מול איש מקצוע תוכל לשתף בכל הדברים שאתה מתמודד איתם, במה שקורה בקשר עם אשתך, איך כדאי להתמודד לקראת ההמשך, לקבל כלים, להתחזק. קיים סיכוי טוב שלאחר תהליך כזה, דווקא תהיה עם תובנות, מודעות ונגיעה גם במקומות שיותר רגישים אצלך (וכן אצל הרבה אנשים, אנו לא מושלמים) - תוכל להמשיך גם לפרק ב' בהמשך.

אתה יכול להעניק לעצמך מתנה מאד משמעותית בשבילך גם לשם מה שפנית לפורום וגם שיבואו לידי ביטוי בפרמטרים נוספים בחייך.

מאחלת לך הצלחה ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן שישים

ליזה אברג'ל
    28/09/2014

גרושים, בגילך, לא היתי מציעה , כל מערכת יחסים מגיעה לזה, חיי מין חסרים לך , אולי מהצד זה רעיון יותר טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו