בחורה עם ילד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בחורה עם ילד
    רונן
    06/10/2014

היי,
    אני נפגש כבר תקופה ארוכה עם בחורה שאני אוהב.
    אני בן אדם די מתבודד והיא באמת הבחורה היחידה שהצלחתי להתחבר אליה.
    למרות שיש עדיין הרבה דברים שאנחנו די שונים בהם.
    אנחנו כבר תקופה של שנה יחד אפילו כבר גרים ביחד.
    לאחר 3 חודשים עברנו לגור ביחד.
    לבחורה יש ילד כבן 4.
    הכל טוב ויפה (למרות שהיה כמה ריבים)אבל אני באמת לא מסוגל יותר לחיות עם הילד.
    זה ממש קשה ולמרות שזה קשה זה לא מה שמפריע לי!
    אין לי שום סיפוק נפשי או שמחה בלגדל את הילד הזה ...
    איך אני יכול להמשיך להיות בקשר הזה ? אם אין לי שום סיפוק כמו שיש לה,או שמחה או צחוק מהילדאו חיוך בבוקר כשהיא רואה אותו.
    מבחינתי כל מה שאני רואה זה מטרד :( מה שלוקח כסף זמן ואנרגיה.ומשאיר לי פחות זמן אם האישה.
    אני מגיע בערב מהעבודה(אני עובד קשה) . והאישה עייפה כי הייתה עם הילד.
    ואז" אין לי כוח ובוא תעשה לי מססאג'"(חחח לא תמיד אבל זה קורה די הרבה).
    למרות שידעתי את כל זה מראש , בפועל זה שונה לגמרי.
    אני בעצמי כבר מבולבל...
    האם אני איתה כי אני מפחד להיות לבד(אני באמת בין אדם שקשה לי להתחבר עם אנשים אחרים).
    או כי אני אוהב אותה?
    האם בכל מקרה בגלל שאין לי רגש לילד להיפרד כי לטווח הארוך יותר זה לא יהיה בריא לאף אחד.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחורה עם ילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיבה ותהליך

טלי צרקינסקי
    07/10/2014

רונן שלום,

קשר זוגי עם אישה שיש לה ילד מכיל בתוכו את הצרכים של הילד ואת התפקיד של בת הזוג שלך כאם לילד.

ממה שאתה מעלה, אני מבינה שקשה לך, יחד עם זאת, אתה לא רוצה לקבל החלטה ממקום פזיז ואתה רוצה להיות בטוח שמה שאתה מקבל הוא מהמקום הנכון (כמו שאתה מציין "לא מהמקום שחושש להיות בודד"). החלטה לא ממקום שמפחד לחזור להתמודדות קודמת ולחשש לא להכיר בת זוג אחרת, אלא החלטה שאתה רוצה קשר מסוג אחר או - להמשיך ממקום של רצון.

אני חושבת שכדאי לחשוב על הדברים.

הייתי ממליצה לך לקחת מספר שיחות אצל איש מקצוע (לא מהמקום שאתה לא בסדר) אלא לעזור לך למקד את הרצונות, הצרכים, את מה שחשוב לך היום ומה שחשוב לך בהמשך הדרך.

אתה לא חייב, אך זה יכול לעזור לך למצוא את התשובות לשאלות שיש לך. בנוסף על כך, זה יאפשר לך לבחון דברים כמו: אם יהיה שינוי באופנים מסוימים (עזרה ועוד), תוכל כן להסתדר עם הילד (אפשר לעבוד על ביטחון עצמי, איך להתקרב לילד ולעבוד על הקשר, על הזוגיות שלכם והחשיבות של מפגשים, יציאות משותפות, אינטימיות ועוד. ממש לפרוט מה חסר)

ועוד, מקום לעבוד בו על ההתבודדות, מה קורה לך שם, האם זו הגנה ממשהו, האם יש חשש משהו (ללא שיפוטיות, רק לשם בחינה משותפת שתוכל לעזור לך "להכיר" את עצמך טוב יותר). חוקרת את מושג האהבה אצלך, מה חשוב לך, מה אתה אוהב.

תהליך כזה יכול לעזור לך באמת לקבל החלטה ממקום שלם, בטוח יותר ומה שלא תחליט - תוכל גם להביא להתקדמות.

חשוב לי לציין שאין כאן "נכון" או "לא נכון" אלא מה נכון לך.

שיהיה בהצלחה ושנה טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו