לא רוצה חופש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא רוצה חופש
    מיואשת
    13/10/2014

שלום רב
    אני בת 42 נשואה ואמאנל3 ילדים גדולים מאז שאני מכירה את עצמי בעלי לא היה מוכן לקחת חופש ולהיות איתנו כשהילדים היו קטנים לא לקחחופש לטייל איתנו וגם אם היה חופש לכל העובדים מהעבודה חופשה מרוכזת היה מוצא עבודות פרטיות נורא כואב לי שהילדים גדלו והזמן עבר והוא פיספס את הילדות שלהם אבל את הגלגל לא ניתן להחזיר. היום כשהילדים גדלו ואנחנו לבד אני מתחננת לחופש לא רוצה בתי מלון לאא רוצה חו"ל סתם יום לשבת על חוף הים והוא תמיד מבטיח שבוע הבא פעם אחרת ומתחמק בשבוע הבא כל העובדים נוסעים לאילת על חשבון העבודה עם הילדים אני מסרבת בכל תוקף לצאת כל השנים שאני רציתי הוא לא רצה הוא החליט שגםנאם לא אבוא הוא יוצא עם הילדים אני החלטתי לאא לצאת אבל זה יצר מתח ועצב עם הילדים למה הילדים לא מביניםנאותי כל השנים נלחמתי עם אבא שלהם בשבילהם אני בוכה על הימים שהלכו עכשיו כשכולם מחוץ ללבית כואב לי נורא אני לאהרוצה לצאת עם כולם רוצה רק עם המשפחה רוצה איתי לבד האם החלטתי נכונה?????
    אנא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה חופש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצאת איתו

עדי בדיחי
    13/10/2014

שלום לך,

אני אכתוב בקצרה כי באמת אינני רואה סיבה להרחיב: בשל העובדה שכ"כ הרבה זמן נלחמת על הנופש הזה שלא הגיע עד כה, יש "לרדת מהעץ", לוותר, לבוא לקראת ולחשוב גם על ילדייך - ולהצטרף אליו לנופש. תהיי חכמה, תראי בגרות והתחשבות והדבר לבטח ישתלם לך. תיווכחי להבין שככל שתעשי ויתורים (בגבול הרצוי) ותבואי לקראתו, הוא יעריך זאת יותר, גם אם לא יבטא זאת ממש במילים.

תהנו ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו