מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא רוצה חופשמיואשת13/10/2014
שלום רב
אני בת 42 נשואה ואמאנל3 ילדים גדולים מאז שאני מכירה את עצמי בעלי לא היה מוכן לקחת חופש ולהיות איתנו כשהילדים היו קטנים לא לקחחופש לטייל איתנו וגם אם היה חופש לכל העובדים מהעבודה חופשה מרוכזת היה מוצא עבודות פרטיות נורא כואב לי שהילדים גדלו והזמן עבר והוא פיספס את הילדות שלהם אבל את הגלגל לא ניתן להחזיר. היום כשהילדים גדלו ואנחנו לבד אני מתחננת לחופש לא רוצה בתי מלון לאא רוצה חו"ל סתם יום לשבת על חוף הים והוא תמיד מבטיח שבוע הבא פעם אחרת ומתחמק בשבוע הבא כל העובדים נוסעים לאילת על חשבון העבודה עם הילדים אני מסרבת בכל תוקף לצאת כל השנים שאני רציתי הוא לא רצה הוא החליט שגםנאם לא אבוא הוא יוצא עם הילדים אני החלטתי לאא לצאת אבל זה יצר מתח ועצב עם הילדים למה הילדים לא מביניםנאותי כל השנים נלחמתי עם אבא שלהם בשבילהם אני בוכה על הימים שהלכו עכשיו כשכולם מחוץ ללבית כואב לי נורא אני לאהרוצה לצאת עם כולם רוצה רק עם המשפחה רוצה איתי לבד האם החלטתי נכונה?????
אנא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצאת איתו
עדי בדיחי13/10/2014שלום לך,
אני אכתוב בקצרה כי באמת אינני רואה סיבה להרחיב: בשל העובדה שכ"כ הרבה זמן נלחמת על הנופש הזה שלא הגיע עד כה, יש "לרדת מהעץ", לוותר, לבוא לקראת ולחשוב גם על ילדייך - ולהצטרף אליו לנופש. תהיי חכמה, תראי בגרות והתחשבות והדבר לבטח ישתלם לך. תיווכחי להבין שככל שתעשי ויתורים (בגבול הרצוי) ותבואי לקראתו, הוא יעריך זאת יותר, גם אם לא יבטא זאת ממש במילים.
תהנו ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

