מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חי בבדידותרונן14/10/2014
היי שמי רונן נשואי פלוס שניים שמונה שנים , אישתי אישה מדהימה ויפה אך בנושא האינטימי אני מרגיש מוזנח כאילו רימו אותי והוליכו אותי שולל . כלומר לפני הילדים הכל היה נועז ספונטני ומדהים ואחרי שבאו הילדים הכל כבה . אני משתדל לעזור עם המטלות של הבית והילדים אך הסקס תמיד בעדיפות אחרונה כלומר אם יש לה כח ואם בא לה בכלל ורק אני אמור ליזום , מענין שעם המשפחה והחברות יש לה כח להשקיע ולצאת עד השעות הקטנות של הלילה . אני לא טיפוס שבוגד ממש לא כי אני מאמין בלב נקי ודיברתי איתה על הנושא אך היא לא מבינה על מה אני מדבר לאחרונה היא אמרה שהיא רוצה עוד ילד אך אני מסרב בכל תוקף לכך מכיון שזה רק יחמיר את המצב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התבוננות בתהליך
טלי צרקינסקי14/10/2014רונן שלום,
ממה שאתה מעלה, בהחלט יש מקום לבדוק מה קורה ביחסים ביניכם וזה נכון לעשות זאת לפני קבלת החלטה משמעותית כמו הרחבת המשפחה (הבאת ילד נוסף לעולם, עשוי להוסיף את הריחוק הקיים ביניכם).
מיניות משנה פניה במהלך מעגל החיים. אין זהו "גזר דין" ויש מקום לבחון מה קורה עם האינטימיות והמיניות בקשר שלכם היום.
כשיש ילדים, טבעי שיותר אנרגיות ומשאבים מופנים לגידול שלהם, אולם אפשר ורצוי ללמוד גם לשלב את המקום הזוגי שלכם בתוך המקום המשפחתי. כך תוכלו לשמור הן על התא המשפחתי ועל צרכיו והן על הזוגיות שלכם שכוללת את זמן האיכות הזוגי, את האינטימיות ואת הזמן למיניות שלכם.
לעיתים היעדר סקס או שינוי משמעותי בצרכים המיניים, יכול להאיר משהו בתוך הזוגיות שחשוב להתבונן בו, על מנת ללמוד מה קורה ולהתפתח ממנו וכדאי ששני בני הזוג יהיו שותפים להתבוננות זו.
אפשר להיעזר באיש מקצוע מתחום הטיפול הזוגי (זוגות רבים נעזרים לאורך כל מעגל החיים).
על מנת לנסות לבחון ביחד עם איש מקצוע, מה בדיוק מוזנח שם, מה הצרכים שעולים אצלך, אצל אשתך, מה חסר היום, מה ממלא את כל אחד היום (גם מחוץ לזוגיות בתחומים שונים וגם בתוך הזוגיות) ומה חשוב לכם שיתקיים בתוך הקשר ואיך ניתן לתקשר טוב אחד עם השנייה ולהבין אחד את השנייה (לרבות הצרכים, הרצונות, משאלות, פנטזיות ועוד, בהדדיות).
מאחלת לך הרבה הצלחה וחג שמח,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)