חמותי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חמותי
    תומר
    31/10/2014

אני קצת נבוך בגלל סיטואציה מביכה . כשאני עובד משמרת לילה אז מידי פעם יוצא שבאוטו שבוע אישתי עובדת משמרת צהריים , אז חמותי באה בערב עד שאישית מגיעה מהעבודה לעזור קצת . אני בנתיים מסיים לקלח את הילדים ולהאכיל אותם ואז הם הולכים לישון לפעמיים הם קמים ואני ישן , אז בגלל זה חמותי באה בכדי לעזור לי להרדים אותם אני בדרך כלל מנמנם בסלון עד שאישיתי מגיעה מהעבודה ואז עובר לסלון . היו מקרים פעמים שנמנמתי בסלון רק עם תחתונים כי ממש חם בבית וככה אני נרדם ותוך כדי השינה שמעתי רעש של פלאפון ופתחתי חצי עין וראיתי את חמותי מצלמת אותי עם תחתונים ומאוננת מתחת לחצאית . ישר עצמתי את העין וכאילו אני עדין ישן . ובביקורים הבאים שמתי לב שהיא באה ללא חזיה והחזה שלה ממש נשפך החוצה ושהיא נכנסת הרבה לחדר שינה שלנו לראות אם אני ישן . אני נבוך כי לפעמים תוך כדי השינה יש לי זיקפה ולא נעים לי שהיא תיראה . כמובן לא אמרתי לאישתי כלום כי בגדול היא באה לעזור בגדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חמותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

טלי צרקינסקי
    31/10/2014

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו