נישואים ללא אהבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נישואים ללא אהבה
    מירב
    15/11/2014

אני נשואה כ7 חודשים טרייה התחתנתי תוך חודשיים הכרות חשבתי שמצאתי אהבה וגבר לחיים מסתבר שזה לא נכון הוא ניצל אותי כלכלית רושש אותי הוא מלא בחובות מבחינת סקס עושה לי טובה שהוא שוכב איתי עצבני מכה אותי לעיתים קרובות חונק מאיים ברצח אני בת 25 והוא 23 הלכנו לשבת אצל משפחה שלי וחברים בערב שישי קריוקי כל הזוגות ישבו יחד צמודים אחד לשני אני מצאתי את עצמי שתוייה ויושבת לבד והוא שר כל הזמן ומשאיר אותי לבד .. אני מרגישה קורבן בנישואין האלו אין שום סיבה בעולם שאני חייבת לסבול אותו אני חושבת שהוא לא אוהב אותי הוא פלרטטן ומצאתי אותו כמה פעמים מדבר אם בנות אמא שלי לא סובלת אותו וכך גם אני מתחילה להרגיש שהוא אומר לי אחריי הקריוקי אם החברים שאין לו בעיה שאני ישב וידבר אם גברים כדי שאני יתן לו חופש לדבר אם בנות מה עליי לעשות? ילדים אין לנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נישואים ללא אהבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעל אלים ולאן כדאי לפנות

טלי צרקינסקי
    15/11/2014

מירב שלום,

מזל שאין לכם ילדים.

את מעלה מקרה מאד לא פשוט כאן ואת זקוקה לתמיכה רבה מאד.

את מעלה מקרה שאין שום חוט מקשר בנישואין שלכם. נישואים בשלב מאד מוקדם של מערכת היחסים ביניכם שעולה השאלה מה הביא אותך להתחתן אתו ועוד יותר, להישאר אתו עם דפוסי התנהגות אלו.

בשלב הזה עליך לקבל עזרה מגורמים מקצועיים על מנת שיעזרו לך להתמודד עם המצב הזה ולא להיות יותר "קורבן", כפי שאת מתארת שאת לא רוצה להיות.

יש מרכזים שמטפלים בנשים מוכות, לא לחשוש הטיפול דיסקרטי (כן, זה נשמע לא פשוט אך זו לא מילה גסה.. נשים פונות לעזרה, מקבלות העצמה ואומץ לעשות צעדים והרבה מאד הכוונה מה לעשות, מה מגן עליהן ויעוץ בכל הפרמטרים (אישית, פסיכולוגית, משפטית ועוד..) אנא בדקי באזור מגורייך.

בנוסף הייתי מגייסת את סביבתך: משפחה, אמך לצדך, כל מי שיכול תמוך בך בתקופה לא פשוטה זו.

מאד יתכן, אך אינני יכולה להבטיח שגם לבעלך אין אינטרס להיות בנישואין אילו..

את בחורה צעירה. קבלת עזרה עשוי לחזק אותך לזוגיות יותר בונה, טובה ובעלת דפוסים טובים בעתיד, מעבר לטיפול העכשווי של המצב.

אל תקלי ראש, אנא פני לעזרה. זה מעבר לפורום.

מאחלת לך הרבה טוב,

,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו