פמניזם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פמניזם
    שחר
    20/11/2014

היי שלום שמי גבי נשואי 10 שנים פלוס 2 מקסימים , שאלה לי בעיקר לנשים בפורום איך יתכן שאם גבר מגביל כלכלית אז הוא מפעיל אלימות כלכלית , ואם הוא צועק ומשפיל אז הוא אלים מילולית , ואם הוא מכה אז הוא אלים פיזית בקיצור לכל דבר שלילי אתן מדביקות תווית של אלים קרי מתעלל . עכשיו השאלה שלי היא כזאת כשבני זוג רבים או מתווכחים שזה לגיטימי אז זה בסדר שהאישה תמנע מהגבר סקס עד יעבור זעם שזה יכול להימשך אפילו חודש ימים כלומר אפילו אם היא סתם כועסת או שהגבר לא עונה לדרישותיה אז מופעלת הסנקציה שאני מאמין שהמון נשים משתמשות בו להעניש גברים . באותה הנשימה הגבר יכול להגיד הבית המרווח שאת גרה בו הוא שלי האוטו החדש שאת נוהגת ונהמת ממנו הוא שלי וכל מה שיש לך הוא שלי מכספי ומזעת אפי אך לא יעלה על הדעת שהגבר ינצל וימנע מאישתו את כל הדברים בגלל ויכוח או מריבה . האם זה לא סוג של אלימות שנשים נוהגות כך ולמה אין מודעות ולא קוראים לילד בשמו כשהאישה מונעת סקס מהבעל בתור סנקציה זאת אלימות לכל דבר . אשמח לשמוע תגובות של נשים תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פמניזם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זאת בדיוק אישתי

שחר
    20/11/2014

תיארתה את זה בצורה כל כך נכונה הפמיניזם פשוט דפק להם את המוח הם רוצות שווין איפה שנוח להן ואיפה שלא אז לא . מאז שגישתי החלה לעשות גם לי סנקציות אם תהיה ילד טוב תקבל ואם לא אז אין סקס ואני בתגובה פתחתי חשבון לבד ואמרתי לה שמעכשיו אם את מענישה אותי בסקס אז אני אעניש אותך דרך הכסף הרי היא לא יודעת כמה נכנס לי משכורת כי אני בחשבון לבד אז כשאנחנו רבים אני אומר לה שהיה חודש חלש את הדברים החשובים אני משלם וקונה הכל לבית אך בשביל הגברת לא נשאר כסף וזה נקרא עין תחת עין .רציתן שווין לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה

עדי בדיחי
    20/11/2014

שלום שחר,

יש הבדל רב מאוד בעיניי בין הגבלה כלכלית, לבין הגבלה מינית. כיוון שבאקט המיני יש המון אינטימיות ולא פעם על מנת שיתקיימו יחסים אינטימיים- צריך שיהיו גם רגשות מתאימים. קשה להתקרב למישהו פיזית כשאתה כועס עליו, סולד מההתנהגות שלו - זה דבר טבעי לא לעשות אותו, כלומר- לא להתקרב, ולא לקיים תקשורת כ"כ אינטימית - כשאנחנו כ"כ כועסים.

יש פה עוד 2 נקודות חשובות שמהוות הבדל:
    1. תדירות אי קיום היחסים
    2. נקמה על כך שאינך מבצע או מתנהג לפי רצונה או בהתאם למה שהיא חושבת

ברור ששני הפרמטרים האלו משפיעים השפעה ברורה על איך שאתה חש. יש נשים שישתמשו בכך כמניפולציה, ויש נשים שיתרחקו כי הן לא מסוגלות להפריד בין יחסי מין לאהבה, לרגשות- כך רוב הנשים פועלות. המנגנון הנשי ברוב המקרים יפעל במקביל- רגש, אוירה, יחסים טובים לצד יחסים מיניים מוצלחים.

אם אתה מצפה שאשתך תקיים איתך יחסי מין בתקופות של משבר חריף בזוגיות, כרוני ונמשך- נשאלת השאלה האם בתקופות אלו היא אמורה לספק לך צורך מיני- שהוא שלך, ולא שלה, באותן תקופות. לחדד, יחסים אינטימיים חייבים לבוא משני הצדדים. ברור לי שאתה חווה התנהגות זו והגבלה זו כאלימות מינית, זה אכן יכול להתפרש כך.

כדי לא להעמיס על המשבר שבכל מקרה אתה חווה, יהיה כדאי לחשוב על פתרונות ועל איך להביא אתכם למצב של רגיעה ושיח הדדי, ופחות להיכנס למחשבות על מניפולציות או נקמה. יהיה ניתן להתייעץ גם לבד, עם איש מקצוע, מה ניתן לעשות כדי לקרב אותה אליך בזמנים קשים כאלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו