יעוץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יעוץ
    ר
    23/11/2014

שלום 23.11.14

אנחנו נשואים כ30 שנה ובסך הכל מערכת הנשואים לאורך כל השנים היתה מאד גרועה אני רציתי עו ד ילדים ואשתי התנתה זאת בתנאי שיהיה לנו בית גדול
    יותר אכן קנינו בית גדול יותר אולם לצערי תפסתי אותה עם אמצי מניעה גלולות
    היא מאד מעוניינת למחוק את העבר ואני לא מסוגל לכך בזמן האחרון תקופה קצרה
    אנו חיים בנועם ובהרמוניה אך קשה לי לעבור לסדר היום " יש לי משקעים "
    כיום אם אני נעדר מהבית היא כבר נכנסת ללחץ ולא מוכנה שאני אישן מחוץ לבית
    יש לי אבא מאד חולה
    אני לא מסוגל לדבר איתה את אשר על ליבי ישר היא מתפרצת אמרתי לה שנלך ליעוץ
    והיא לא מסכימה

מה עלי לעשות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאו דווקא יעוץ זוגי בשלב זה

עדי בדיחי
    24/11/2014

שלום ר',

הפרטים אודות מצבכם די מועטים. אני מבינה שלא מדובר בבעיה נוכחית אלא במצב כרוני שנמשך לאורך שנות הזוגיות שלכם.

כפי ששמת לב, ה"פלסטרים" כמו לרכוש בית אחר, או כל פיתרון קוסמטי - לא הועילו ולמעשה מדובר בבעיה שורשית. אני מתרשמת שאתה דווקא כן מעוניין לעבור תהליך, ויחד עם זאת מוצף מאוד גם מעניינים אישיים כמו מצבו של אביך, ובוודאי יש עוד כל מיני גורמי סטרס כאלה ואחרים שיכולים להעיב על המצב.

יעוץ זוגי לא חייב להיות יחד עם אשתך בשלב זה. ניתן יהיה לגשת לבד, לתמיכה מקצועית מסוימת- עו"ס, פסיכולוג, ולנסות לקבל יחד תמונה כללית של המצב ומשם להמשיך הלאה. יש מטפלים שהם גם פרטניים וגם זוגיים ולכן סוג כזה של מטפל יהיה לדעתי מתאים יותר. לא כדאי לעבור את המצב הזה לבד. מפאת המורכבות והשנים הרבות שעברתם יחד- אני לא בטוחה שהפורום יהיה מתאים עבורך, או מספיק, כדי לתת פיתרון הולם. תוכל להגיע למטפלים מוסמכים דרך קופת החולים במחיר מסובסד, דרך הרווחה, וכמובן גם מטפלים פרטיים.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו