מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נישואין שמתפרקיםאנונימי25/11/2014
שלום
אני לא יודעת את הצד הנכון.אנחנו בזמן האחרון אני ובעלי רבים כמעט כל יום וכשהוא מתעצבן הוא מקלל אותי ואומר לי דברים קשים.אני החלתטי היום שכל זה מאוד כבד בשבילי והחלטתי להתגרש.
יש לנו ביחד 8 שנות נישואים ו4 בנות מתוקות.
אני בת 28.אני נורא מתלבטת אבל באמת אין לי כוחות יותר לעבור את ההשפלות שלו.הוא כל הזמן מאיים עלי שהוא יהרוס לי את החיים אם אני עושה את זה או את זה .בקיצור אני בדיכאון מפחדת לעשות צעד לא נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה על ליווי מקצועי בתהליך
טלי צרקינסקי26/11/2014אנונימית שלום,
את מתמודדת עם מצב מורכב שהמלצתי היא לא להיות אתה לבד.
בין אם את מציינת שאת שלמה ובין אם מתלבטת. צעד כזה, גם אם שלמים, טבעי שיעלה חששות ורגשות רבים, בפרט שיש בנות בתמונה ובפרט במצב יחסים כה רגיש עם הבעל.
ממליצה לך מאד לקחת ליווי מקצועי בשיחות שיעזור לך לעבור את התקופה הזאת, הן ברמת ההחלטה, והן במהלכה.
האפשרויות הן:
הלשכה לשירותים חברתיים - המרכז ליעוץ זוגי ומשפחתי - אפשר לפנות ויש סבסוד מדורג
קופת חולים - יש מטפלים שעובדים עם כל הקופות עם ביטוח מושלם/עדיף וכו'..
גם מסובסד.
ומטפלים פרטיים.
אני מאחלת לך הצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)