מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- WOWL.A27/11/2014
שלום ,
הכרתי גבר שמאוד מושך אותי ומעניין אותי ..סוף סוף ...אנחנו סך הכל רק בדייט 3 אבל בשבילי זו התקדמות כי בדרך כלל אני עוזרת על הראשון כי הם לא עושים את זה או חסר משהו ...
2 שאלות : בבקשה
1-אומרים שלכל גבר יש את הוואוו שלו ,את הבחורה שתעשה לו וואוו פיזית ,הטיפוס שלו ..אני כנראה לא הטיפוס שלו בכלל ,לפחות לא רגיל לזה ,הוא בעצמו אמר בדייט השני שאני לגרי שונה ממה שהוא מחשפ ותמיד יצא עם ..אכן אני בלונדינית ,לבנה ,...והוא רגיל לאקסוטיות ,מולטיו וכך גם אוהב ...זה ממש ביאס אותי לשמוע את זה כי וואלה לא נראה שזה יחזיק ...את האמת אני מפחדת כי האקס שלי היה ככה (אנחנו לא ביחד כבר שנתייחם שלוש אולי ) והוא בדיוק היה כזה ,נמשך אליי מאוד ואומר בלי סוף ,נפגשנו 3 חודשים בצורה אינטנסיבית כל יום כמעט ,הביא אותי אצל ההורים שו אחרי שבועיים ,ואחרי 3 חודשים הכל היה פיקס עד הסקס ,הוא פתאום עזב אותי ...וזה ממש שבר אותי ,כי לא ציפיתי לזה ,לא הרגשתי את זה בא .
אני רואה את אותו תסריט עם הבחור החדש..כי אני לא הטיפוס שלו כלומר לא מה שהוא רגיל אליו ,אבל הוא נמשך אליי בטירוף...
2- כל גבר שאני יוצאת איתו ואחרי שמתנשקים כמה פעמים נגיד בדייט שני ,בדייט שלישי זה קורה הרבה עם כל גבר שהכרתי ,כולם אומרים לי את אותו משפט : איך את מנשקת טוב ,איך בא לי לישון איתך ולחבק אותך כל הלילה בלי לעשות כלום ,ולפעמים נפתחים יותר ..וזה מצד אחד מחמיא ומצד שני זה מרגיש לי שפטוט רוצים להשכיב אותי וזה מבאס אותי מאוד :(
אני יודעת שאני מאוד נשית ,מושכת ,עדינה ,ורכה במגע שלי וגם כשאני מנשקת ,יכול להיות שאני מינית אבל אני לא חושבת שאני מדליקה אותם בכוונה ,כלומר לא רוצה .
תוכלו לעזור לי בבקשה ? תודה רבה זה קצת מבאס אותי הסיפור של הבחור ועליי לדעת אם יש טעם להיכנס איתו להכרויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר נקודות
עדי בדיחי27/11/2014שלום לך,
אני לא רואה דמיון בין האקס שלך לבחור הנוכחי בהקשר לסיבת העזיבה. יתכן ואת קושרת זאת למשיכה, אני לא חושבת שהאקס היה כ"כ רציני אם עזב אותך באופן בו פעל. גם אם משהו לא הרגיש לו מתאים ברמה האינטימית ביניכם- רציני זה לא.
הבחור הנוכחי סה"כ מראה כי נמשך אלייך וזה דבר חשוב. יש לאנשים טעם מגוון בד"כ, והם מוצאים עצמם נמשכים לכל מיני סוגים של מראה. כך שאין עם זה בעיה והדבר הזה לא יכול לנבא על עזיבה. שוב מזכירה שעזיבה אחרי תקופה בהכרח לא עזיבה על רקע פיזי או המראה- אם סה"כ קיימת משיכה. כלומר יש לחפש סיבה עמוקה ומהותית מזה.
יתכן ולפי מה שתיארת הבחורים שהכרת אכן קיבלו ממך מסרים קצת הפוכים ממה שניסית לשדר. להערכתי, מקריאת הפוסט שלך וממה שאת מתארת, יש איזו נטיה במערכות יחסים שתיארת, שהופכת אותם להיות ברי מיצוי מהר מאוד- הנטיה למהר, להיחפז. תיארת שקשרייך הם אינטנסיביים. גם התגובות של הפרטנרים שלך שציינת הן מאוד אינטנסיביות. לא חייבים למהר. בקשרים שהם ארוכי טווח הקשר נבנה לאיטו, בקצב הנכון, וחשוב להשאיר טעם של עוד- בכל הרמות. להיפגש, אבל לא מדי. לדבר, אבל לא על הכל, ולא בבת אחת, יחסים אינטימיים אם מתקיימים- במידה, להשאיר עינין ומיסתורין. קחי זאת כטיפ.
והכי חשוב, לזכור שמשיכה לא מגיעה רק ממראה. היא אולי מתחילה שם, אבל היא לא מסתיימת שם. היא מסתיימת מעוד סיבות (מיצוי מהיר של הקשר כפי שציינתי, קווי אופי, ועוד).
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה לך !
L.A28/11/2014עזרת לי ממש!
חשוב לי לציין שעם הבחור החדש נפגשים פעמיים בשבוע ...הוא גר ברחובות ואני בתא כך שזה לא הכי קל וטוב שכך.
את מכירה קוצרית בשם שרוני רובינשטיין ?
היא עושה סדנאות לגברים בנפרד ולנשים בלבד ...הייתי באחד הקורסים שלה ,אינטנסיביים חייבת לומר כדי להבין איך בחרוים באמת פועלים ואיך אנחנו צריכות או לא צריכות לפעול ...היא נותנת תכלס לא מעט עובדות שזה עובד...ניסיתי ויש דברים מאוד קיצוניים ..למשל "וואוו " של גבר כמו שסיפרתי לך כבר ועוד (אשמח אם תקראי קצת עליה ועל מה שהיא כותבת ותתני לי את חוות דעתשלך
בנוסף היא מדברת על זה גבר לא צריך לקבוע איתי באותו יום אלא יום לפני לפחות כי הוא חייבת להבין שאת לא גלגל ההצלה שלו ,ושגם לך יש את התוכניות משלך ...את האמת אני דיי מבינה את הנקודה ,אבל קשה להיות כזו כל הזמן ..מה עם ספונטניות ..מה עם שחרור...אני דיי פועלת על פי "החוק" הזה לא אשקר אבל זה מאוד קשה לגבר לפעמים ..מה דעתך על זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
עדי בדיחי30/11/2014שלום לך,
לצערי לא ניתן להזכיר כאן שמות מטפלים. אם את חשה שהקורסים שלה עושים לך טוב, מדברים אלייך, למרות שקשה ליישם- שווה לעבוד על זה ביחד איתה ולהגיע לתוצאות. נשמע שאת כן מעוניינת לשנות משהו ואת כן מאמינה ששינוי הוא אפשרי ובר השגה.
מאחלת לך בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)