משבר בנישואין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר בנישואין
    ורד
    29/11/2014

אני נשואה מעל 30 שנה,במהלך חיי חוויתי עליות ומורדות בנישואין.עכשיו כשאני בגיל 50+ הגעתי למסקנה שכבר אין לי כוח לחיות עם בן אדם,תת רמה,בלשון המעטה. אני מוכנה לברוח מהר ככל האפשר מהגיהנום הזה,לא מוכנה לספוג עוד צעקות,השפלות וריבים מטומטמים על שטויות. יש לציין שאני בחיים לא בגדתי,מסורה למשפחה,בשבילי המשפחה ערך עליון,יש לי ילדים נהדרים,עובדת ומסייעת בפרנסת הבית,ובתמורה מקבלת יחס משפיל.אין שיתוף פעולה כלום.אפילו כבר סקס אין.מה אני עושה,מאיפה מתחילים להתקפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר בנישואין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

טלי צרקינסקי
    29/11/2014

ורד שלום,

שאלתך תלויה במספר גורמים:

האם יש לך ילדים קטנים, מורכבות של חלוקת רכוש האם יש שיתוף פעולה של הבעל והסכמה ועוד..(אלו שאלות לעורך דין)

את זקוקה ליעוץ ברמה משפטית ואם את מרגישה שאת לא רוצה לעבור תקופה זו לבד, אפשר להיעזר בתמיכה רגשית.

יש שאלה האם הדברים "הונחו" על השולחן, כלומר האם שיתפת את בעלך במה שאת רוצה, אם יש הסכמה הדדית, יתכן ותוכלו להגיע להחלטות משותפות לגבי דברים ולהסכם הדדי ומשותף.

כל זאת ניתן לבחון קודם כל ביחד ובעזרת עו"ד.

אם את מרגישה שיש סרבנות מאד גדולה מצדו ואין עם מי לדבר, ניתן להתייעץ עם עו"ד לבד ויש מקומות שאפשר לגשת ליעוץ ללא עלות (לבדוק באינטרנט).

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו