מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרגישה לבדמיכל22/04/2008
שלום וערב טוב
אני ובעלי נשואים 3 שנים עם ילד מקסים בן שנה.
האמת שאני יא יודעת מאיפה להתחיל אני פשוט לא יודעת מה לעשות אני לא יכולה יותר לחיות איתו לצערי למרות שאני מאוד אוהבת אותו אבל אהבה זה לא הכל .
כל פעם הוא כועס עלי על זה שאני מבזבזת אל זה שאני לא מנקה וזה לא נכון כי הוא לא מסוגל לראות כוס אחת בכיור לצערי הוא יותר מידי נקי ואפילו אובססבי
אמרתי לו שמי שיש בעיה אולך לטיפול לפעמים אני מרחמת עליו .
עכשיו הוא כבר יומיים ישן בסלון זה משהו שניהיה כבר כל שבועיים.
וזה בגלל שנסעתי ליום כיף עם אחיות שלי ו"שזרקתי את הילד על אמא שלי" כאילו היא מישהי זרה.
אני לא יודעת רע לי נורא תמיד אני לא בסדר ותמיד אני מבשלת ודואגת .
אמרתי לו כבר כמה פעמיים שיבוא לשיחות והוא לא רוצה ואני הולכת לבד לצערי לא נראה לי שזה עוזר .לפעמים אני כבר אומרת לו בו נגרש הוא אומר שהוא יעשה לי את המוות.
אני מזמן הייתי הולכת אבל אני לא יוותר על הילד .
מה עו אני יכולה לעשות שלא עשיתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משום מה אובססיה לניקיון וקמצנות..
שני23/04/2008אובססיה לניקיון וקמצנות כרונית זה תמיד הולך ביחד? מעניין - כי היה לי חבר כזה - קמצן זה לא מילה... ותמיד היה אובססיבי לניקיון הבית. נתן לי להרגיש כאילו אני בחורה לא נקייה שלא אכפת לה סדר וניקיון (מה שלא נכון בכלל). זרקתי אותו קיבינימט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגישה לבד
מיכל23/04/2008כן זה נכון זה הולך ביחד ואני לא יודעת מה לעשות כי הוא לא רוצה ללכת לטיפול
וממש קשה לי להמשיך לחיות איתו.ונראה לי שזה הולך ומחמיר יש לנו ילד בן שנ ה ואני לא יכולה פתאום לעזוב הכל וללכת.
הפתרון היחיד זה ללכת לעורך דין ולדעת מה הזכויות למרות שאני אוהבת אותו ויודעת שהוא לא עושה את זה בכוונה. אבל זה קשה ופוגע משפיל .
טוב תודה שהתיחסת
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)