מסר כפול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מסר כפול
    ורד
    22/04/2008

התחלתי לצאת עם בחור לפני חודש. הדייט הראשון היה מקסים, ישבנו יחד כמעט 5 שעות, הוא לא ניסה ליצור מגע ורק דיברנו היה נהדר. למחרת דיברנו, מחרתיים אני התקשרתי ולאחר מכן נעלם... אזרתי אומץ והשארתי לו הודעה שאני מבינה שלא רלוונטי ושיכל להיות נהדר. ענה לי שנפל עליו שבוע מטורף, סיפר לי קודם על כל מיני מטלות שהיו לו, ולכן הוא נעלם. למרות שביננו, טלפון יכל להרים. לסיכום אמר שמאוד ישמחל היות בקשר. יצאנו עוד 5 פעמים, לא נכנסו למיטה, ג'נטלמן, מגיע מהצפון לת"א, אוסף מהבית, משלם, אין מילים... אבל מה, משהו חסר. טלפונים זה לא זה. יום נעלם, יום מסמס באטרף, אני מתקשרת לא עונה, חוזר בסוף היום. זה הזמן להיות בשיא הריגושים, על פניו עושה רושם שהוא מעוניין. אני קוראת את המפה כשורה, יש מסרים כפולים כאן... יודע לפרוט על המיתרים הנכונים אבל בבית בצפון, מתפוגג. שנינו לא ילדים, גרושים ללא, הוא בן 38 אני בת 30, שנינו עם נסיון בחיים, רואים שהוא רוצה אותי... מה אני מפספסת אצלו במסר שלו שניה לפני שאני הולכת לשאול מה לעזאזל הסיפור שלו? למותר לציין שהחברים שלו כבר יודעים עלי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסר כפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחותי תבררי בוודאות שהוא לא נשוי

שני
    23/04/2008

הייתי בסרט הזה עם אותם תסמינים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני

ורד
    23/04/2008

בדיוק היום אמרתי לחברה שיש לי תחושה שיש לו מישהי בצפון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגידי לו...

שני
    23/04/2008

תגישי לו שבא לך לבוא אליו להתארח אצלו ורק אז תראי את תגובתו...
    אם הוא פנוי - אז אין בעיה
    אם הוא נשוי/ יש לו חברה - הוא יתחמק בשלל התחמקויות

אני כותבת לך את זה מניסיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ייאמן... שני את אלופה

ורד
    25/04/2008

בדיוק מה שקרה...
    מוכרז כאישיות בלתי רצויה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי אין חכם כבעל ניסיון

שני
    27/04/2008

עברתי את אותו סיפור על בשרי ונפגעתי. העיקר שגילית את זה עכשיו ולא יותר מאוחר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו