זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    נינה(שם בדוי)
    07/12/2014

היי, אני בת 29 ויש לי חבר בן 28 וזה לא מפריע לי , אנחנו חברים כבר חצי שנה אבל מכירה אותו הרבה שנים בתור ידיד טוב. בפעם הראשונה שנהיינו חברים היה הכל טוב ויפה... לאחר זמן ונפרדנו לשנה בערך ושוב פעם חזרנו כי הוא הבין שטוב לו איתי. לאחרונה אני שולחת לו ראשונה הודעות והוא עונה,ולפעמים אני מתשקרת אליו ראשונה.ולמרות שאנחנו גרים באותה עיר אנחנו בקושי נפגשים גם בסופ "ש לפעמים לא נפגשים.מה אני יכולה לעשות שהוא יראה לי את האהבה שלו כלפיי,ויכתוב לי הודעות ראשון ויתקשר אליי וניפגש לעיתים קרובות יותר???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדאי לדבר ולא להישאר עם תיסכול

טלי צרקינסקי
    07/12/2014

נינה שלום,

ממליצה בחום לשוחח על הדברים ביניכם במקום להיות במקום מתוסכל, אשר לא באמת מבין מה קורה בקשר או מה השני מרגיש או לחילופין, מה שעשוי להוביל אותך למצב של מעין התחשבנות של מי כתב ראשון, מי התקשר ראשון ועוד.

את מתארת מצב שאת רוצה דברים בקשר. את רוצה להיפגש יותר, את רוצה להרגיש ממנו שהוא מעניין, שהוא יוזם ועוד.

להישאר עם התסכול ולא לדעת מה הוא מרגיש, לא יביא אותך לפתרון הרצוי בקשר מתפתח.

קשה לדעת דרך הפורום מה עומד מאחורי הקשר אולם אני ממליצה מאד לדבר על זה ביחד.

מה קורה ביניכם כשאתם חזרתם ביחד, איך הוא מרגיש בקשר. איך זה להפוך מקשר של ידידות לחברות? האם יש אמביוולנטיות שנשארה שם (התלבטות), האם יש דברים שאת/הוא רוצים שיהיה בקשר ואתם חוששים לשוחח עליהם.

התקשורת הינה בסיס חשוב מאד והקרקע בקשר (לא רק זוגי, בכלל..)

והייתי מתחילה ליצור אותה אתו. לא ממקום מאשים או שיפוטי "אתה לא מתקשר" "רק אני יוזמת", אלא יותר ממקום שרוצה לבחון אתו, לבדוק אתו, לראות באופן הדדי באמת מה אתם רוצים היום.
    (זוהי תקשורת מזמינה) האם יש דברים שחושש להביע/שאת חוששת להביע?

זו לא שיחה לטלפון. תיפגשו ותנסו להעלות את הדברים ומקווה כי בשיחה כזו תבינו אחד את השנייה.

מאחלת לכם הרבה הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה.

נינה(שם בדוי)
    08/12/2014

תודה רבה על העצה, אני אדבר אתו ואבהיר את הכל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו