מבולבלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    מור
    11/12/2014

לפני כחודשיים הכרתי מישהו . כבר מאותו רגע היה לנו חיבור מטורף והיחסים ביננו התקדמו בקצב מטורף . הוא בערך כל מה שאי פעם אחלתי לעצמי .
    הוא מבין רגיש מתחשב דואג מתעניין רומנטי ועוד המון המון דברים אני אוהבת בו .
    אני לא מגדירה את עצמי כטיפוס קנאי ואני הכי נותנת לגבר שלי את הספייס שלו ואת השקט שהוא צריך .. אני לא חופרת בטלפונים ולא מציקה לו עם מי יצאת כמה ולמה? הבוקר סתם נכנסתי לפייסבוק שלו וואני רואה מלא הודעות שהוא שלח לבחורות בזמן שאנחנו התחלנו תקשר שלנו . הבעיה זה לא הודעות של אני מתגעגע או משהו כזה זה הודעות כמו בא לך לצאת לבירה , תתקשרי אליי או סתם התעניינות מה עובר עליהן. אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני עדיין לא מרגישה לגמרי מאוהבת אבל זה ממש מפריע לי ! מה אני אמורה לעשות ? לדבר איתו בעקיפין או בישירות או לא לדבר על זה ולקוות שהקשר ביננו יתחזק יהוא יפסיק עם זה .
    עוד דבר זה שאני חיילת ואני חוזרת הביתה רק בימי חמישי אז זה בכלל בריא להתחלה של זוגיות מרחק כזה גדול ? ועוד דאגה זה מה אם כשאני בבסיס יש לו בחורה אחרת או בחורות אחרות ! אני לא יודעת מה לעשות אני מןצפת בזה ואין לי את מי לשתף !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר דברים

טלי צרקינסקי
    12/12/2014

מור שלום,

חודשיים זה זמן של תחילת קשר, בוודאי שזה תלוי מה מידת האינטנסיביות שיש בחודשיים. יכולים להיות חודשיים שנפגשים בהם בתדירות מאד גבוהה, יש כבר אינטימיות ומיניות ויכולים להיות חודשיים שיהיו בהם מס' פגישות - נניח שלושה (רק לצורך הדוגמא).

במידה ואת מרגישה בקשר שכן התקרבתם וכן נוצר בסיס והתקרבות ביניכם, בהחלט יש מקום להעלות את הדברים.

לעיתים התקדמות בקצב מאד מהיר בקשר עשוי ליצור רגשות שונים וכדאי לראות איך כל אחד מכם מרגיש בשלב הזה.

אין כאן "נכון" או "לא נכון" אלא מה קורה אצלכם.

אפשר בהחלט לדבר ביחד כאשר אתם נפגשים, את יכולה לשתף אותו בהרגשה שלך ושאם רוצים לתת סיכוי לקשר להתקדם, חשוב שתהיו אחד עם השני ולא יהיו עוד שותפים לדרך.. מה שחשוב להביא לשיח ביניכם זה את הרצונות של שניכם.

את נוגעת גם במקום של המרחב בתוך זוגיות שיש כאן גם משהו חשוב. גם בתוך זוגיות, לכל אחד יש את המרחב שלו, צרכים אלו משתנים בין אנשים ומשתנים עם הגיל.. ולכל אחד יש צורך שונה במידה של חופש/להיות לעיתים לבד (מה שלא סותר זוגיות טובה בתנאי שאין פער גדול בין הצרכים של שני בני הזוג).

לגבי התקופה שאת בבסיס. אין לנו שליטה ויכולת לדעת 24/7 מה קורה אצל האדם השני ובשביל זה מתפתחים יחסי אמון, זה משהו שמתפתח עם הזוגיות והקשר.

אתם צעירים ואני מקווה שתוכלו ליצור אווירה שאתם מדברים על הדברים וזה מעט ישחרר אותך גם כשאתם לא נפגשים ואת תוכלי במקביל לפתח לך את עולמך:

חברות/יציאות/תחביבים ועוד.. גם כאשר אתם לא נפגשים.

לסיכום:
    לא הייתי שומרת בבטן, הייתי משתפת בצורה שהיא ללא האשמה אך היא חשובה אם אתם רוצים לבנות קשר...

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו