זוגיות בעייתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות בעייתית
    עדי
    13/12/2014

אני ובן זוגי כבר הרבה שנים יחד. יש בינינו קשר רגשי עמוק אך יש כמה דברים שמאוד מפריעים לי.
    הוא כל הזמן עסוק ואנחנו מתראים רק בזמן העבודה (אנחנו עובדים יחד). סופי שבוע אנחנו גם לא מתראים, יש לו ילדים מאישתו הראשונה שהוא הולך לבקר. בכל המצב הזה אני מוצאת את עצמי בודדה וזה מצב מתסכל. כל היציאות שלנו קשורים או לעבודה או לילדים שלו.
    כשאני מדברת איתו על זה הוא אומר שאין מה לעשות.

הוא מתעקש שנתחתן, אני מצדי לא בטוחה שאני רוצה חיים כאילה, שהוא כל הזמן יהיה עסוק ואני בכלל לא ברור איפה בכל הסיפור הזה, הוא בן אדם מאוד דומיננטי ואוהב להיות במרכז של כל מיני "פרוייקטים".
    גם בקטע מיני יש לי בעיה איתו, שהוא טוען שאנחנו נלך לטפל בזה.

מצד שני אני אוהבת אותו אך מצד שני לא יודעת אם אני אפשר לבנות זוגיות בריאה לאור כל הבעיות האילו. וכל פעם שהוא מדבר איתי על חתונה אני לא מרגיש שאני רוצה את זה באמת.
    אני יודעת שבכל זוגיות צריך להתפשר, אבל האם זאת לא פשרה גדולה מדי?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות בעייתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפנות למטפל/ת זוגי/ת ומיני/ת

טלי צרקינסקי
    14/12/2014

עדי שלום,

הייתי ממליצה לכם מאד לעבוד על שינוי על מצב זה לפני שאתם מחליטים להתחתן כי הבעיות לא תיפתרנה מעצמן לאחר החתונה...(משאלה שיש להרבה אנשים).

אני מסכימה עם המשפט האחרון שלך שבזוגיות יש פשרות וישנה הליכה האחד לקראת השנייה ולהיפך, אולם יש דברים שהזוגיות זקוקה להם על מנת להתקיים בשביעות רצון, בפרט כשאחד מבני הזוג מרגיש את מה שאת מתארת: בודדה.

את מתארת קשר שאין בה התקיימות כ"כ שלכם ביחד אלא שסובב סביב דברים נוספים ששם את נפגשים, תרתי משמע (כוונתי גם נפגשים וגם היחסים שלהם נפגשים) והרצון לפגוש את היחסים בעוד מקומות ולקיים זוגיות אולי בבילויים, לצאת ביחד, לסופשבוע ועוד.

לא ברורה לי מה הבעיה המינית, היא לא מצוינת, אך יתכן ויש קשר בין ההתנהלות שלו לבריחה מהמין (בגלל הבעיה המינית) למקומות שמרגיש מוערך, דומיננטי והפגיעות האלו לא באות לידי ביטוי ויתכן שלחצים שונים משפיעים על המיניות (=שוב מדובר בהערכה בלבד, אין לי כל מידע).

בן זוגך למעשה פתח כאן פתח שבעיני שווה לקחת אותו: נלך לטפל בבעיה המינית.
    הייתי פונה לאיש מקצוע שהוא/היא מטפלת זוגית ומטפלת מינית. כל תוכלו לעבוד על הפן המיני ועל הפן הזוגי כי כל אילו מושפעים ומשפיעים אחד על השנייה.

ומטפל מיני יוכל לאבחן מהי הבעיה המינית ותוכלו לעבוד על הדברים.

זוגות יכולים לעבור תהליכים בטיפול זוגי ובטיפול מיני ולהצליח.

את יכולה לומר לבן זוגך את הדברים הטובים שאת רואה בקשר, אך את מאמינה שמאד חשוב שתתטפלו במה שעולה בקשר וכן במה שהציע לגבי המין ותראו מתי העיתוי המתאים להמשך (נישואין וכו'..).

תוך כדי טיפול דברים יתבהרו יותר.

מאחלת לכם בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו