נמצאת במערכת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נמצאת במערכת
    שלום
    18/12/2014

שלום,דעתכן חשובה.בייעוץ אצל מומחית ידועה בנושא זוגיות . דעה:יש לך חיים נהדרים ומה שכל אישה הייתה רוצה. יחד אבל לחוד. לא מפריעים אחד לשני ישנים בנפרד כמעט לא מדברים . לא רוצים להיפרד כי הכלכלי לא משתלם ומה לעשות יש שלושה ילדים כאשר שתיים גדולים ואחד בן שבע (יש עוד דרך...)יש לך בעל מפרנס את לא תצליחי להביא אותו אלייך.הוא איש חזק דעתן שמרן ידען בתורה וקשור לאחיו העו"ד שמה לעשות כמעט בטוח מקבל ממנו עצות דיני הרבנות.כך שאת כבולה.הוא לא אלים דואג לבית דואג לילדים ואבא טוב. מה לעשות שאלייך הוא לא רוצה הוא נמנע ואת לא חשובה לו.אם כך זה נפלא לא..יש לי חיים טובים אני רק צריכה לשמוח ולשמח את עצמי.
    בשיחה עם עו"ד מומחית לדיני משפחה נאמר. את עדיין לא שם ברבנות מה גם שאת לא חזקה מספיק ובטח הם ימחקו אותך כי הם משפחה של רבנים ועו"ד מומחה לדיני משפחה. והוא ייקח לצידו את הילדים כי אין לך מה להציע. פשוט תהיי האישה הנחמדה לא יותר. מה דעתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמצאת במערכת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבה נוספת -

בני
    18/12/2014

היי

קראתי את כל מה שכתבת...

ואני שואל ומה יהיה על השלום?
    איפה הקב"ה בכל הסיפור?
    זה מה שה' רוצה ממך?
    זה מה שה' רוצה מבעלך?
    זה המודל שלכם לקשר זוגי?
    -
    אסור לך להתייאש!
    תחפשי יועצת אחרת שתדע לכוון אותך מה כן לעשות ולא רק מה לא לעשות...
    אולי את צריכה יועץ חזק מהמגזר שלך שיודע את השפה ואת התרבות של בעלך ודרך זה למצא את השביל הנכון ללב שלו.

חג שמח - ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם בני

עדי בדיחי
    18/12/2014

שלום,

אני נוטה להסכים עם מה שכתבת לך בני. נשמע סיפור מורכב מדי מכדי לשטוח אותו בפורום ולקבל "חוות דעת שניה". ברור לי שלא קל לך ואת עוברת ימים לא פשוטים, לא מרגישה אהובה וחשובה.

לקחת ממך את הילדים ולהפליג לסיפורים כאלה-זה רחוק מאוד מהמציאות. אני משוכנעת שיש פרטים שנשמעו מוגזמים בפנייך אולי כדי להבהיל או לגרום לך להימנע מצעדים מסוימים. כך או כך בפורום לא תוכל להיות לנו תשובה טובה על זה, ומספיק מקצועית. יהיה כדאי לפנות ליועצת דתית/חרדית, שמכירה את הנפשות הפועלות ואת התרבות ממנה את מגיעה, ולנסות יחד לחשוב איך מסתכלים שוב על כל התמונה. דווקא מתוך הרציונל הברור שהעולם החרדים מסועף יותר ודורש יותר משאבים כשזה מגיע למקומות האלו, חשוב להתייעץ עם מישהו מהתרבות המתאימה, מהמגזר המתאים, שילווה אותך הלאה, ושלא תחושי לבד עם זה.

בהצלחה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו