הבדלים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבדלים
    קרן
    30/12/2014

שלום. אני ובן זוגי בחצי השני של גיל ה-20 ביחד כמעט שנתיים. קשר רציני ואוהב
    הכיוון הוא חתונה. ואני פתאום מוטרדת גם בגלל הכתבה פה באתר. מההבדלים בינינו. אנחנו בדרך כלל לוקחיפ אותם לחיוב ורואים בשוני עניין והפריה הדדית. אבל אני כן מוצאת את עצמי מתוסכלת מזה שאני מאוד אקטיבית והוא לא זורם איתי.
    נכון אפשר והרבה אני עושה את הדבריפ לבד או עם חברים. אבל זה מטריד ומציק לי. ואם עכשיו זה מתסכל מפחדת שזה עוד יותר יפריע בעתיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרקע טובה לדבר על זה

טלי צרקינסקי
    31/12/2014

קרן שלום,

לא מפורט באילו תחומים את מרגישה שאת אקטיבית והוא לא "זורם אתך"

היכן האקטיביות שלך באה לידי ביטוי ושלו חסרה לך? מה את עושה במקומו? האם זה לאורך הקשר? האם זה קשור להכנות לחתונה? בדברים מסוימים יותר ואחרים פחות?

אתייחס בכלליות לסוגיה.

היכולת שלכם להתבונן בהבדלים ביניכם ולראות בשוני עניין והפריה הדדית מראה על כוחות בריאים שמתקיימים בקשר ביניכם.

את מתארת אהבה בקשר, רצינות בקשר, אלו גם פרמטרים חשובים.

לגבי שאלתך, אני מאמינה שיש קרקע יציבה בזוגיות שלכם, אשר עשויה לאפשר לדבר ביניכם על מצבים בהם את מרגישה שהיית רוצה שהוא יהיה יותר שותף לדברים, שפחות תעשי דברים לבד.

המטרה היא לא להפוך אותו לאדם מאד אקטיבי כי יש משהו באישיות שלנו שאנחנו לא משנים ב- 180 מעלות וזו לאו דווקא המטרה שהייתה טובה לנו או לבן הזוג.., אך כן לנסות לגייסו לשביעות רצון שניכם ושלא יהיה תסכול מתמשך בקשר על הרקע הזה.

יתכן מאד שהקרבה לחתונה/תכנון/השלב הבא, גם מעלה אתו מחשבות כמו אילו וחששות שתכונות פחות טובות שיש בצד השני (שלכולנו יש) יבואו לידי ביטוי ואף יתעצמו (עפ"י מה שאת מציינת.) וזה טבעי מאד לפני מהלך גדול בחיים.

עצתי לך היא לשוחח אתו, לדבר את הטוב שיש בקשר שלכם (ולפרט) ולצד זה, מבלי לפסול שיש התקיימות של הטוב הזה, לדבר על מה חשוב לך ולתת לו אפשרות לדבר גם על מה שחשוב לו.

אני מאד מאמינה בשיחות כאילו בין בני זוג כי בעיני התקשורת והיכולת להביא דברים בצורה בונה, הדדית ויפה בקשר, הנה הקרקע בזוגיות, היא מצמצמת כעסים שמצטברים, היא מצמצמת התנהגות של כעסים ("פאסיב אגרסיב")
    והיא תשרת אתכם בהמשך דרכם כזוג נשוי.

עד כמה שניתן כמובן, כולנו בני אדם.....

מאחלת לכם הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו