חבר שלי רוצה לחוות עוד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חבר שלי רוצה לחוות עוד
    עדי
    17/01/2015

אני ובן הזוג שלי בני 22, וכשנתיים בזוגיות. אני הקשר הראשון שלו, והראשונה שלו.כבר הרבה זמן שקיימת אצלו תחושת פספוס שלא חווה עוד, וקושי עם המחשבה שהוא יהיה רק עם מישהי אחת כל החיים בלי לדעת מה זה משהו אחר. פעם אחת הוא רצה להיפרד בגלל זה והתחרט אחרי יום. הפעם הוא לא מתחרט, הוא אומר שהוא אוהב אותי אבל הוא לא יכול להמשיך עם ההרגשה הזאת. איך להתמודד עם זה מבחינתי?האם להגיד לו שאני מחכה לו? או לוותר ולהמשיך הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר שלי רוצה לחוות עוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עם הכאב, לשחרר והמשיך

טלי צרקינסקי
    17/01/2015

עדי שלום,

למרבה הצער, כנראה שצריך לשחרר אותו להתנסות.

דילמה זו לא פוגשת אותך לבד והיא מאד לא פשוטה ומכאיבה ואני לגמרי מבינה אותך.

לעתים אדם רוצה לחוות עוד, במיוחד בגיל צעיר. את אינך אשמה או אחראית על סקרנות או רצון זה שלו וחשוב שלא תיקחי אשמה כזו עלייך.

את לא היית רוצה להישאר במערכת יחסים שהוא יהיה מתוסכל בגלל רצון זה שמציף אותו כל הזמן.

הייתי מציעה לך להמשיך בדרכך. כאשר את תרגישי בשלה להכיר חבר חדש,תנסי להכיר וזה בסדר שזה יקרה מתי שאת תרגישי שאת מוכנה.

אם העתיד יפגיש אתכם שוב, הוא יפגיש וכנראה שזה מה שיהיה צריך לקרות אם זה יקרה.....

אך הייתי ממשיכה עם תכניותייך ואף מעשירה את חייך עם קורסים, חברות, יוצאת, יוצרת תחביבים ועולם של תוכן, יצירתיות והנאה משלך הן לבד והן עם אחרים.

מאחלת לך הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם הכאב, לשחרר והמשיך

טלי צרקינסקי
    17/01/2015

עדי שלום,

למרבה הצער, כנראה שצריך לשחרר אותו להתנסות.

דילמה זו לא פוגשת אותך לבד והיא מאד לא פשוטה ומכאיבה ואני לגמרי מבינה אותך.

לעתים אדם רוצה לחוות עוד, במיוחד בגיל צעיר. את אינך אשמה או אחראית על סקרנות או רצון זה שלו וחשוב שלא תיקחי אשמה כזו עלייך.

את לא היית רוצה להישאר במערכת יחסים שהוא יהיה מתוסכל בגלל רצון זה שמציף אותו כל הזמן.

הייתי מציעה לך להמשיך בדרכך. כאשר את תרגישי בשלה להכיר חבר חדש,תנסי להכיר וזה בסדר שזה יקרה מתי שאת תרגישי שאת מוכנה.

ואם העתיד יפגיש אתכם שוב, הוא יפגיש.

אך הייתי ממשיכה עם תכניותייך ואף מעשירה את חייך עם קרוסים, חברות, יוצאת, יוצרת תחביבים ועולם של תוכן, יצירתיות והנאה משלך הן לבד והן עם אחרים.

מאחלת לך הרבה הצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו