מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לעזרהאשמח לעזרה19/01/2015
הי
אני בת 30 וכך גם בעלי. אנחנו יחד 7.5 שנים יחד מתוכם 2.5 נשואים. אין לנו ילדים עדיין. לאחרונה אני מאוד נמשכת ליציאות עם חברות ולכל עולם הרווקות הזה בחוץ. אני מניחה שזה טבעי וכל אחת מרגישה את זה בשלב כזה או אחר אבל אני ממש נמשכת לעולם הזה עד כי לפעמים פשוט בא לי לחזור אליו ממש ואז מתחילות מחשבות אמיתיות של להתגרש ולחזור להיות רווקה. כיף שמתחילי איתך כיף החופש הכרוך בכך... כמובן שאני זוכרת שלהיות רווקה זה ממש לא רק כיף אבל זה מושך אותי מדי לאחרונה
אשמח לעצה
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להתרגש
עדי בדיחי20/01/2015שלום לך,
מה שאת מתארת הוא לגמרי טבעי. יש פעמים שההרגשה היא מעט חנוקה בתוך מערכת נישואים- מערכת מחייבת, לא פשוטה, עם דינמיקות זוגיות וכמובן הכנסת העולם האישי של כל אחד.
יש משהו חופשי, משוחרר, ללא עקבות- בעולם הרווקות. מדי פעם זה קורץ, וזה בד"כ סימן שמשהו בזוגיות מעט "חונק", "כובל", אי אפשר ממש לעשות מה שבא. אז מה בא בעצם? בא לך לצאת עם חברות- חשוב שתצאי. בא לך להיות מעט עם עצמך- חשוב שתעשי את זה. בא לך לפתח תחומי עינין שהם רק שלך- מצאי זמן לכך (עדיין אין ילדים) ועשי זאת.
יתכן ובמהלך השנתיים האלה היית יותר עסוקה במערכת הנישואים, וזה דבר חשוב כשלעצמו. אך חשוב גם לשלב ול"ערבב" את הביחד עם הלבד. נסי לחשוב איפה את מרגישה את "החבל" הזה שמעט כובל אותך, ואיפה את מרגישה אותו פחות. אולי שווה להכניס פעם בשבוע בילוי עם חברות שיהווה עבורך מפלט של שיחרור.
חשוב לי לציין - הרגשתך לא חריגה ולא מלמדת או מצביעה על בעיה אקוטית במערכת היחסים. היא כן מלמדת על הפנאי שאת זקוקה לעצמך, לצד הזוגיות, ולמעשה כדי שהזוגיות תמשיך לפעום ולנשום- חשוב להשקיע גם בך עצמך. כשאת תרגישי טוב "איתך", את תהיי אנרגטית יותר גם בזוגיות עצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)