מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלתמיכל21/01/2015
אני בת 25 התחתנתי לפני שנה וקצת עם בחור בגילי אנחנו יחד כבר תשע שנים. מתחילת הקשר לא סבלתי את המשפחה שלו אבל איכשהו הבלגתי על זה כי הוא בחור מאוד טוב וידעתי שיהיה לי בטחון כלכלי איתו. היום אני מרגישה רצון להתחיל משהו חדש אני נמשכת לגבר אחר ורוצה לנסות איתו קשר בנוסף לזה אני לא מתארת את עצמי סובלת למשך כל החיים את המשפחה של בעלי. החשק המיני והמשיכה לבן הזוג נעלמה וקיימת דווקא לגברים אחרים. ואני אומרת לעצמי בראש הלוואי וזה מה שהייתי מבינה לפני החתונה כי אז הייתי לוקחת הפסקה מהקשר ומנסה קשרים אחרים. היום בדיעבד זה יותר מלחיץ כי אני נמצאת במקום בטוח מכל הבחינות ומפחיד אותי לקחת צעד של גירושים למרות שאני רוצה את זה...
אין לנו ילדים וגם זה כי אני כל הזמן מנסה לדחות את זה כי אז אני יודעת שלא תהיי דרך חזרה . מה עליי לעשות?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר נקודות
טלי צרקינסקי21/01/2015מיכל שלום,
יתכן ובחירות שהנחו אותך להיכנס למערכת הנישואין שינו כיוון ואת מחפשת דברים אחרים היום.
אני רוצה לגעת במספר נקודות:
ראשית - בוודאי שכדאי לקבל החלטה כזו לפני הבאת ילדים לעולם, כיוון שאח"כ זה הרבה יותר מסובך, מערב יותר אנשים בהחלטה של גירושין ומקשה בהרבה מאד היבטים.
כך שזה זמן לחשוב אם זה מתאים לך. את בחורה צעירה ותוכלי עוד להכיר זוגיות ולהקים משפחה, אם תרצי בכך.
הייתי בוחנת עם עצמך מספר דברים:
האם זו רק הסקרנות והמשיכה היא זו שגורמת לך ללבטים אלו לסיים את הקשר? או שמא יש קשיים בזוגיות ואת לא רוצה לחיות יותר עם בעלך?
האם הקשים עם המשפחה בלתי פתירים?
חשק מיני - מושפע מאד ממה שקורה במערכת היחסים ובמערכת שיש בה כעסים, מודעים ולא מודעים, מתחים, אמביוולנטיות (לבטים) ועוד.. תהיה השפעה על החשק המיני.
במידה ואת לגמרי מרגישה שזה נכון לך, את רוצה זוגיות אחרת וזה לא משהו זמני של משיכה לאובייקטים גברים אחרים שיכולים לצוץ וזו הרגשה שאת "סוחבת" זמן רב,
אך את חוששת לעשות את הצעד, הייתי מציעה לך להתייעץ עם איש מקצוע שהוא גם מטפל פרטני וגם זוגי ולקבל החלטה ממקום שלם מספיק מה נכון לך.
את צעירה ויש לך זמן לתהליך הזה.
מאחלת לך הרבה הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)