שבחורנ אומרת לא לקפה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שבחורנ אומרת לא לקפה
    אורן
    23/01/2015

שלום שאלה יש לי שכנה בת 40 ואני בן 46 עזרתי לה עזרתי לה בכמה דברים \
    וראיתי יכול להיות חיבור בננו שתנו קפה כמה פעמים ויום אחד
    ניסיתי להתחיל איתה אבל ששאלתי אותה אמרה שיש לה חבר והיכן הייתה לפני 3 חודשים
    ולפי מה שאני רואה ניראה לי זה רק ידיד כי היא כול הזמן בטלפון ומדברת איתו וכול
    הזמן בבית לבד ניסתי להזמין אותה שוב לקפה והיא מסרבת לבוא וכול הזמן סיבות שונות
    ניראה לי שניפעה ממני ששאלתי אותה אמרה לי לא ושתבוא לפה ניסתי שוב אבל לא רוצה
    מה דעתכם להניח לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבחורנ אומרת לא לקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי הצעות

טלי צרקינסקי
    23/01/2015

אורן שלום,

ממה שאתה מעלה האישה פשוט לא מעוניינת (ללא כל אשמה בך.. לא כולם מעוניינים בנו..) והיא לא יכולה לומר את זה או שהיא כרגע לא מחפשת קשר...

לדעתי יש שתי אפשרויות:

אחת היא לשחרר, מה שאתה כתבת "להניח לה" אך לא הייתי הורסת יחסי שכנות איתה, כן לומר שלום וכן לשמור על קשר נחמד ונעים של שכנים.

אפשרות אחרת היא לומר לה שאם תרצה בהמשך הדרך לצאת/להיפגש וכו'.. בכיף. ואז אתה מגלגל את הכדור למגרש שלה. ויכול להחליט אם זה מתאים לך אם וכאשר זה יקרה וכן אם אתה תהיה פנוי אז..

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו