מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבחורנ אומרת לא לקפהאורן23/01/2015
שלום שאלה יש לי שכנה בת 40 ואני בן 46 עזרתי לה עזרתי לה בכמה דברים \
וראיתי יכול להיות חיבור בננו שתנו קפה כמה פעמים ויום אחד
ניסיתי להתחיל איתה אבל ששאלתי אותה אמרה שיש לה חבר והיכן הייתה לפני 3 חודשים
ולפי מה שאני רואה ניראה לי זה רק ידיד כי היא כול הזמן בטלפון ומדברת איתו וכול
הזמן בבית לבד ניסתי להזמין אותה שוב לקפה והיא מסרבת לבוא וכול הזמן סיבות שונות
ניראה לי שניפעה ממני ששאלתי אותה אמרה לי לא ושתבוא לפה ניסתי שוב אבל לא רוצה
מה דעתכם להניח לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי הצעות
טלי צרקינסקי23/01/2015אורן שלום,
ממה שאתה מעלה האישה פשוט לא מעוניינת (ללא כל אשמה בך.. לא כולם מעוניינים בנו..) והיא לא יכולה לומר את זה או שהיא כרגע לא מחפשת קשר...
לדעתי יש שתי אפשרויות:
אחת היא לשחרר, מה שאתה כתבת "להניח לה" אך לא הייתי הורסת יחסי שכנות איתה, כן לומר שלום וכן לשמור על קשר נחמד ונעים של שכנים.
אפשרות אחרת היא לומר לה שאם תרצה בהמשך הדרך לצאת/להיפגש וכו'.. בכיף. ואז אתה מגלגל את הכדור למגרש שלה. ויכול להחליט אם זה מתאים לך אם וכאשר זה יקרה וכן אם אתה תהיה פנוי אז..
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)