מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סולדת מהארוס שליכוכב24/04/2008
אני בת 34 גרושה עם 2 התארסתי לאחרונה עם גבר בן 48 גרוש עם 2..הכרנו כששה חודשים ולאחר מכן התארסנו.בתקופת ההכרות הרגשתי שהוא מבוגר מדי בשבילי וזה התבטא בכל מני תנועות גוף וגם בהתנהגות..למרות שהמון מסביבי אומרים שלגילו הוא נראה מצויין..כאדם הוא מאד נינוח מבין ומרעיף המון אהבה עלי ..אלא שאחרי האירוסין המראה שלו הפריע לי והתחלתי לסרב להופיע איתו בציבור כי הרגשתי לא נוח..ובנוסף לכך אני מסרבת שיגע בי ..יש לי סלידה לא מוסברת ותחושות של מועקה שאיני משתחררת מהם..המשפחה שלי מתקשה לקבל את מה שאני מרגישה וחושבת שהוא מתאים לי ושאני אמורה להתגבר על הרגשות האלה ויש להפעיל את ההיגיון ולא את הרגשות(אני באה מעדה שמרנית)..אנא תגובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק את צריכה להמשך אליו ולאהוב J
אור28/04/2008כוכב, תחשבי טוב טוב אם את רוצה להזדקן איתו... או להזדקן כבר עכשיו. לא ההורים שלך ולא אף אחד אחר יחליטו בשבילך. רק את. רק את תיכנסי איתו למיטה עם סלידה. רק את תחיי את חייך בלי אהבה ומשיכה. רק את תסבלי בשקט. בשביל מה?!?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשיבי לתחושות גופך!!!!
דורית כהן01/05/2008כוכב היקרה - הקשיבי לתחושות של גופך!!! הגוף שלנו משדר לנו לפעמים את האמת שמוחנו מסרבת להכיר בה. אל תמשיכי עם האירוסין האלו, היי נאמנה לעצמך, אלו החיים שלך!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)