סולדת מהארוס שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סולדת מהארוס שלי
    כוכב
    24/04/2008

אני בת 34 גרושה עם 2 התארסתי לאחרונה עם גבר בן 48 גרוש עם 2..הכרנו כששה חודשים ולאחר מכן התארסנו.בתקופת ההכרות הרגשתי שהוא מבוגר מדי בשבילי וזה התבטא בכל מני תנועות גוף וגם בהתנהגות..למרות שהמון מסביבי אומרים שלגילו הוא נראה מצויין..כאדם הוא מאד נינוח מבין ומרעיף המון אהבה עלי ..אלא שאחרי האירוסין המראה שלו הפריע לי והתחלתי לסרב להופיע איתו בציבור כי הרגשתי לא נוח..ובנוסף לכך אני מסרבת שיגע בי ..יש לי סלידה לא מוסברת ותחושות של מועקה שאיני משתחררת מהם..המשפחה שלי מתקשה לקבל את מה שאני מרגישה וחושבת שהוא מתאים לי ושאני אמורה להתגבר על הרגשות האלה ויש להפעיל את ההיגיון ולא את הרגשות(אני באה מעדה שמרנית)..אנא תגובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סולדת מהארוס שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק את צריכה להמשך אליו ולאהוב J

אור
    28/04/2008

כוכב, תחשבי טוב טוב אם את רוצה להזדקן איתו... או להזדקן כבר עכשיו. לא ההורים שלך ולא אף אחד אחר יחליטו בשבילך. רק את. רק את תיכנסי איתו למיטה עם סלידה. רק את תחיי את חייך בלי אהבה ומשיכה. רק את תסבלי בשקט. בשביל מה?!?!?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקשיבי לתחושות גופך!!!!

דורית כהן
    01/05/2008

כוכב היקרה - הקשיבי לתחושות של גופך!!! הגוף שלנו משדר לנו לפעמים את האמת שמוחנו מסרבת להכיר בה. אל תמשיכי עם האירוסין האלו, היי נאמנה לעצמך, אלו החיים שלך!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו