חו"ל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חו"ל
    ליאת
    28/01/2015

שלום!

יש לי זוגיות של שנה וחמישה חודשים. קשר טוב מכל הבחינות.
    מאז שהכרנו ידעתי שהוא נמשך ליופי אירופאי- בעיקר מחו"ל. אך לא הפריע לי כי אחרי הכל זאת רק דעה והוא לא היחיד שחושב כך.
    בזמן האחרון חבר שלי היה בחו"ל מספר פעמים ומאז שחזר הוא פשוט לא מפסיק לדבר על כמה הבנות שם וואו. גבוהות, בהירות בקיצור הוא השתמש במילה דוגמניות. לא מפסיק להתרשם במה שיש שם ומזלזל במה שיש פה.
    למרות שהאמירה היא די כללית ומציאותית (ידוע שהבנות שם מאוד יפות) איכשהו אני לוקחת את האמירה הזאת באופן אישי מדי.
    מנסה לקחת את זה בקלילות. אחרי הכל הוא פה בישראל איתי... אבל מרגישה קינאה קצת. אני אכן הטעם שלו והוא אמר לי המון פעמים כמה שאני יפהפייה אבל מאז האמירות האלה הביטחון העצמי שלי ירוד מאוד.
    מה שהכי מפריע לי זאת הצורה בו הוא אומר אותן. כאילו אני איזה חבר טוב שיושבים על בירה ומדברים על בחורות. לא מרגישה חברה שלו לפעמים.

רציתי לדעת אם הבעיה היא אצלי ועלי לעבוד על הביטחון העצמי יותר. או שזאת נורה אדומה בקשר שלנו ? האם זה נורמלי שחבר ידבר ככה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חו"ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשוחח אתו על מה שזה עושה לך

טלי צרקינסקי
    28/01/2015

ליאת שלום,

רגשותייך מובנים.

יש מעט חוסר טאקט בהתנהגות כזו לידך וטבעי שזה ייקח למקום של ביטחון עצמי, גם אם יש לך די ביטחון עצמי, זה עשוי לגעת שם ואף אישה אינה מושלמת או צריכה להיות כזו.

כמובן שאין זה מעיד שאינו אוהב אותך או את יופייך אך לא כל דבר צריך להיאמר לידך ממש כפי שציינת "כמו שיושבים עם חבר על בירה"..

יש כאן שאלה שהייתי לוקחת לעוד כיוונים, האם הוא נוטה לזלזל בעוד דברים, אצל אנשים אחרים? אצלך? הוא הוא מפגין התנהגות כזו?

אם הוא באופן כללי אדם שמפגין זלזול ויש לו דפוסים כאילו בכל מיני היבטים כדאי לחשוב אם בן זוג כזה מתאים לך.

אני חושבת שיש מקום לדבר על הדברים האילו שאת מרגישה.

את יכולה בהחלט לומר לו בצורה גלויה, לא תוקפת או מאשימה (=זה יזמין התנגדות והגנה), מה זה מעורר אצלך כל ההאדרה הזו שהוא עושה לנשים הללו מולך ובכלל.

לי לא נשמע שזה בא ממקום של קינאה אצלך, אלא ממקום של הפרופורציות שהוא מביא ומציג את הנשים ויתכן ואם היה פעם אומר אמירה כללית על דוגמנית, יתכן וזה היה "עובר אצלך ליד האוזן"...

מאחלת לכם הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו