הודעות שקריות בפיסבוק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הודעות שקריות בפיסבוק
    ליאת
    01/02/2015

שלום רב, הזוגיות של בעלי ושלי נמצאת בעליות ומורדות. היום גיליתי שיש לו כרטיס פיקטיבי בפייסבוק אשר באמצעותו הוא פנה לסקסולוגיים והמציא שם סיפורים וביקש עזרה. למעט החלק שציין שהוא נשוי כמעט לא היה מידע נכון. מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הודעות שקריות בפיסבוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוקוס על היחסים עצמם

עדי בדיחי
    03/02/2015

שלום ליאת,

אני מניחה שלבעלך יש בעיות ושאלות מסוימות לגבי הנושאים שציינת. יתכן ואין לו כלים ויכולת לפנות לאנשי מקצוע ולברר- אולי גם מתבייש ולא רוצה שידעו על כך ולכן זו הדרך שהוא מוצא כדי לקבל תשובות. צריך לזכור שגם עבורו כאדם פרטי יש עולם משלו, עם בעיות, מחשבות.. שווה לשבת איתו ולנסות לברר, בעדינות, מה הוא מרגיש. אם את מתארת את הקשר כמערכת יחסים עם עליות וירידות - כנראה שיש דברים בגו וצריך לטפל בהם.

הייתי מסיתה את הפוקוס מתחושת העלבון שבוודאי את חשה לאור מה שגילית, ולהניח לה בצד. במקום זה - לשים פוקוס על הבעיות שהוא מעלה ולנסות לפנות לעזרה מקצועית מתאימה, כדי לקרב ביניכם ולעזור לקשר שלכם לצלוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאת
    03/02/2015

תודה על המענה הענייני...לצערי היינו בטיפול זוגי שלא ממש הצליח..אבל אחשוב על דרך אחרת. שוב המון תודה ואכן אני חשה עלבון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו