האינטימיות והמיניות עם בעלי תקועה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האינטימיות והמיניות עם בעלי תקועה
    מתוסכלת
    02/02/2015

שלום, אשמח לעצה.
    אני נשואה לבעל מדהים, יש בינינו חברות עמוקה ואהבה גדולה. שנינו אנשים מסורים ונאמנים. יחד עם זאת, נראה שמבחינה מינית ואינטימית בכלל זה פשוט לא זורם. הכוונה היא שאנחנו אף פעם לא על אותו הגל. אם אחד יוזם השני איכשהו זורם אבל שנינו לא אנשים מיניים, שנינו נבוכים, חסרי ביטחון ובעלי דימוי עצמי נמוך. לפעמי הוא יוזם ואני מרגישה שזה כל כך לא מתאים וגם לא מבינה מאיפה זה בא למשל כשאני מבשלת או עסוקה במשהו וכלל לא מודעת לאיך שאני נראית או מה אני משדרת. דווקא בפעמים שאני מודעת ומנסה למשוך את תשומת ליבו אני לא מצליחה. שנינו זורמים איכשהו עם השני כדי לא לבאס גם אם אין לנו חשק אבל המגע לא באמת נעים לי הרבה פעמים, נשיקות אצלו קשורות למיניות ואם לא אני לא זוכה להן, הוא לא ממש מחמיא לי ולא משקיע בי יותר מדי לפני החדירה. לקח לי הרבה זמן ללמד אותו איך לגעת בי ומה אני אוהבת והוא באמת משתדל אבל לפעמים נדמה לי שזה לא באמת ישתנה. במעט הפעמים בהן אני יוזמת אני תמיד מתחרטת על זה כי הוא לא ממש משקיע אלא פשוט זורם איתי. אני מרגישה מתוסכלת מזה שאין בינינו ריגוש בתחום. ההתרגשות האמיתית שלי היא האהבה אליו ואולי זו הבעיה, אני מקשר מיניות לרגש. איך יתכן שאנחנו לא מצליחים לגשר על הפער? איך יתכן שדווקא עם בחורים לפניו שאהבתי הרבה פחות הכל מהבחינה הזו זרם כל כך טוב? אגב אני כל הזמן מדברת ומסבירה אבל נראה שיש מחסום גדול מאיתנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה

עדי בדיחי
    03/02/2015

שלום מתוסכלת,

התשובה שאתן לא תהיה מקיפה דיה. מדובר כנראה בנושאים הקשורים לפערים במיניות ובאופן בו כל אחד ניגש לנושא האינטימי.

הייתי ממליצה להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו