מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה מותר ומה אסור בזוגיות?אובדת עצותמיכל03/02/2015
שלום.אני בת 25.חבר שלי צלם,הוא מצלם דוגמניות,לפעמים עם חזיה ותחתונים.
אני בחורה רגישה אבל נותנת לו יחסית חופש,אפילו לא אומרת מילה כשאני רואה תמונה של דוגמניות חשופות חזה שהוא צילם. אבל יש דברים שמאד מפריעים לי
שלא בהכרח קשורים למקצוע שלו,הוא עושה למשל לייקים בפייסבוק לבנות בבגד ים או עוד דברים שזה בתחום ה"אפור" שאי אפשר להסכים לגמרי אם זה מתאים
או לא מתאים לעשות.זה לא בגידה פיזית אבל מפריע לי מאד שהוא עושה דברים לא מתאימים,וגם ככה קשה לי עם זה כי גם בלי זה העבודה שלו קשה בשבילי
דיברתי איתו על זה אינספור פעמים והוא חושב שאני קנאית כל פעם אבל הוא לא מבין שהעניין פה זה פשוט שזה לא מתאים וזה מרגיש כמו בגידה קטנה לראות דברים כאלה. הבנתי שהוא פשוט ידידותי מדי דרך כמה מקרים.
ואני מרגישה שהוא לא שם עליי אחרי שדיברתי איתו על זה כל כך הרבה פעמים והוא ממשיך לעשות את זה.הוא מפחד שאני אשנה אותו וטוען שאני צריכה לקבל אותו
כמו שהוא,ואפילו כשהוא חשב שאני עומדת להיפרד ממנו הוא אמר את זה,למרות שהוא מאד אוהב אותי הוא מפחד לשנות את זה כנראה,הוא אומר שהוא לא צריך
להגיע למצב שהוא יחשוב פעמיים אם לעשות משהו או לא כי זה יגרום לו לאכול סרטים.
אני כבר במצב הזה הרבה זמן וחוץ מלהיפרד לא נותנים לי פתרון אחר.כי אני לא אשנה את זה שאני נפגעת והוא אומר שהוא לא ישנה את ההתנהגות שלו
בנוסף לזה אני נפגעתי הרבה בעבר ואני מרגישה שיש לי קצת חרדת נטישה בגלל זה,אז במשך כל הקשר שלנו(שנה ומשהו) אין לי חשק מיני כמעט בכלל
ובנוסף ואולי בגלל זה גם כאבים במהלך יחסי מין ורופאי נשים אמרו שאין לי כלום ואפילו ניסו להחליף לי את הגלולות ולא הסכמתי כי שמעתי דברים מפחידים
על גלולות יאז וגם הבנתי מרופא אחר שלשנות גלולות לא יעזור במקרה הזה.אז מה כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשרות בקשר + הפניה לפורום נוסף
טלי צרקינסקי04/02/2015מיכל שלום,
למענה יותר רחב, אפנה אותך בהמשך לפורום המתאים.
סביר להניח שהיעדר החשק המיני שלך קשור לקשיים בזוגיות, מה שקורה בזוגיות, משפיע על החשק המיני והרצון לקיים יחסי מין.
את מתארת היטב את מה שמפריע לך בזוגיות. אני לא "שומעת" פה קינאה מוגזמת שלך, אלא שאלה שלך לגבי התייחסות מרובה שלו לנשים, לגוף שלהן, שחלק מזה זה המקצוע שלו (צילום של נשים בלבנים).
לא צוין כמה זמן אתם ביחד, אך לא נשמע שאת רוצה לשנות אותו גם...
רק מספר דפוסים שאין בהם צורך ממשי בחיים כמו אותם "לייקים" דווקא לבחורות עם בגדי ים...
אפשר לנסות לדבר אתו ולומר לו שאת מפרגנת למקצוע שלו אך יש דברים שאת חושבת שהם פעוטים בשביל קשר זוגי וניתן לוותר עליהם, ממש כמו שאת מוותרת על דברים.
אם הוא לא מוכן להתפשר על אלמנטים מסוימים בשביל הזוגיות שלכם, נסי לחשוב אם תוכלי לחיות עם כל ה"חבילה".
מפנה אותך לפורום נוסף.
הרבה הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
מיכל05/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
טלי צרקינסקי04/02/2015לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)