טיפוס כזה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפוס כזה?
    אורטל
    25/04/2008

שלום אז ככה אני בת 27, יש לי חבר 3 שנים. לאחרונה עברנו לגור ביחד (בבית שאנחנו לא משלמים בו שכירות, של ההורים שלו לשעבר, לבינתיים הבית הזה שלו... הדגש על לבינתיים)...
    אני נמצאת בבעיה, אז ככה...
    אתחיל מההתחלה אני כרגע לומדת ועובדת מרוויחה משכ' ממוצעת בחודש, הוא כרגע עובד בעבודות זמניות כל הזמן משהו אחר, אציין שבמשך הזמן שאנו יחד אף פעם לא היה לו כסף, תמיד תקופות שאני ממש מוציאה מכסף שלי ונותנת לו... המצב מתחיל לעלות לי על העצבים ממש ככה.
    ואסביר במה זה מתבטא: הוא עבד תקופה אצל בנאדם שיש לו חברת הגברה, היה צריך לקבל ממנו כסף, לא דרש את מה שמגיע לו. הגיע חתונה של אחיו לקח ממנו ציוד ועבר זמן ולא נעים לו לבקש את הכסף כי הוא לקח ציוד. לפני יומיים שוב הלך לעבוד אצלו ובדיוק יום למחרת היה מסיבה של חבר שלו אז הוא שוב הביא ציוד... אציין שנגמר לו הכסף החודש ואין לו אפילו שקל אחד להוציא מהבנק... ועוד יותר לא היה לו נעים לבקש את הכסף שהוא חייב לו...
    עכשיו נגמר לו הכסף ובמקום לבקש ממנו הוא ייקח ממני... הוא לא יבקש ממני אבל אני פשוט ייתן כי לא יהיה מה לאכול, איך לתדלק... דברים כאלה רק לדברים מינימליים...
    עוד הוסיף כי אנחנו במצב טוב מבחינת זוגיות מדברים על להתחתן ,
    אבל אולי אני צריכה לחשוב פעמיים לפני שאני מתחתנת איתו?
    אני ממש מבולבלת אני מפחדת לחיות את העתיד שלי ככה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפוס כזה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרשמתי

אורטל
    25/04/2008

הבית של ההורים שלו לשעבר - זהו בית קטן שפעם ההורים שלו היו גרים שם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היבטים כלכליים והיבטים של התמודדות

דורית כהן
    01/05/2008

אורטל יקרה, סליחה על העיכוב בתשובתי.
    אני מבדילה כאן בין שני דברים. מבחינה כלכלית, את מתגוררת כיום ללא צורך לשלם שכירות - בדירה ששייכת לו. אז אולי יש מן הצדק בכך שאת משלמת הוצאות מסויימות בבית, כי אילו היית גרה בזכירות ודאי היית מוציאה לפחות 2000 ש"ח לחודש על הסעיף הזה. וחשוב שהנושא הזה יהיה על השולחן, דברי איתו ותשאלי אותו מה הוא חושב צריכה להיות התרומה שלך להוצאות הבית מן הסיבה הנ"ל. זה אולי יקל עליו כאשר הוא לא עובד, לדעת שאת תורמת למשק הבית כחלק ממחוייבות שלך ולא כי את עושה לו טובה או מרחמת עליו.
    אבל ההתנהגות שלו בנוגע לגביית כספים שמגיעים לו היא ילדותית. הוא שונא להתמודד עם בעיות ומעדיף להתחמק מהן. עליו ללמוד להתמודד בחיים ולקחת אחריות, וכאשר את מוציאה כסף ביוזמתך - יש לו עוד הזדמנות להתחמק מלהתעתמת עם הבעייה. עלייך לשוחח איתו ואולי הוא זקוק לתמיכה שלך ולרעיונות שלך או של מישהו אחר מסביבתו כדי שיעזור לו ללמוד להתמודד עם המצבים האלו. אם הוא לא יהיה מוכן לקבל עזרה - חשבי פעמיים האם להישאר איתו בזוגיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו