מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפוס כזה?אורטל25/04/2008
שלום אז ככה אני בת 27, יש לי חבר 3 שנים. לאחרונה עברנו לגור ביחד (בבית שאנחנו לא משלמים בו שכירות, של ההורים שלו לשעבר, לבינתיים הבית הזה שלו... הדגש על לבינתיים)...
אני נמצאת בבעיה, אז ככה...
אתחיל מההתחלה אני כרגע לומדת ועובדת מרוויחה משכ' ממוצעת בחודש, הוא כרגע עובד בעבודות זמניות כל הזמן משהו אחר, אציין שבמשך הזמן שאנו יחד אף פעם לא היה לו כסף, תמיד תקופות שאני ממש מוציאה מכסף שלי ונותנת לו... המצב מתחיל לעלות לי על העצבים ממש ככה.
ואסביר במה זה מתבטא: הוא עבד תקופה אצל בנאדם שיש לו חברת הגברה, היה צריך לקבל ממנו כסף, לא דרש את מה שמגיע לו. הגיע חתונה של אחיו לקח ממנו ציוד ועבר זמן ולא נעים לו לבקש את הכסף כי הוא לקח ציוד. לפני יומיים שוב הלך לעבוד אצלו ובדיוק יום למחרת היה מסיבה של חבר שלו אז הוא שוב הביא ציוד... אציין שנגמר לו הכסף החודש ואין לו אפילו שקל אחד להוציא מהבנק... ועוד יותר לא היה לו נעים לבקש את הכסף שהוא חייב לו...
עכשיו נגמר לו הכסף ובמקום לבקש ממנו הוא ייקח ממני... הוא לא יבקש ממני אבל אני פשוט ייתן כי לא יהיה מה לאכול, איך לתדלק... דברים כאלה רק לדברים מינימליים...
עוד הוסיף כי אנחנו במצב טוב מבחינת זוגיות מדברים על להתחתן ,
אבל אולי אני צריכה לחשוב פעמיים לפני שאני מתחתנת איתו?
אני ממש מבולבלת אני מפחדת לחיות את העתיד שלי ככה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרשמתי
אורטל25/04/2008הבית של ההורים שלו לשעבר - זהו בית קטן שפעם ההורים שלו היו גרים שם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיבטים כלכליים והיבטים של התמודדות
דורית כהן01/05/2008אורטל יקרה, סליחה על העיכוב בתשובתי.
אני מבדילה כאן בין שני דברים. מבחינה כלכלית, את מתגוררת כיום ללא צורך לשלם שכירות - בדירה ששייכת לו. אז אולי יש מן הצדק בכך שאת משלמת הוצאות מסויימות בבית, כי אילו היית גרה בזכירות ודאי היית מוציאה לפחות 2000 ש"ח לחודש על הסעיף הזה. וחשוב שהנושא הזה יהיה על השולחן, דברי איתו ותשאלי אותו מה הוא חושב צריכה להיות התרומה שלך להוצאות הבית מן הסיבה הנ"ל. זה אולי יקל עליו כאשר הוא לא עובד, לדעת שאת תורמת למשק הבית כחלק ממחוייבות שלך ולא כי את עושה לו טובה או מרחמת עליו.
אבל ההתנהגות שלו בנוגע לגביית כספים שמגיעים לו היא ילדותית. הוא שונא להתמודד עם בעיות ומעדיף להתחמק מהן. עליו ללמוד להתמודד בחיים ולקחת אחריות, וכאשר את מוציאה כסף ביוזמתך - יש לו עוד הזדמנות להתחמק מלהתעתמת עם הבעייה. עלייך לשוחח איתו ואולי הוא זקוק לתמיכה שלך ולרעיונות שלך או של מישהו אחר מסביבתו כדי שיעזור לו ללמוד להתמודד עם המצבים האלו. אם הוא לא יהיה מוכן לקבל עזרה - חשבי פעמיים האם להישאר איתו בזוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)