בעיה בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה בזוגיות
    מאיה
    26/04/2008

היי ד"ר ..
    אני בת 20 ובעלי בן 24
    כרגע אני בהריון בחודש שני ..
    התחילה לנו בעייה בזמן האחרון שבעלי חושב רק על עצמו!!ואני אפרט ..
    הוא נהפך להיות מפונק מידיי
    הוא רוצה כל יום אוכל חדש..
    ולא מוכן להזיז את עצמו למיטבח לךהכין לעצמו סנדווי'ץ לעבודה.. ממש עצלן.. שבסוף אני צריכה כל הזמן ללכת לעבודה שלו ולהביא לו לאכול..
    הוא יכול להעיר אותו משנתי כדיי שאני יחמם לו אוכל.. וזה הגיעה למצב שנימעס לי !! ולפעמיים קורה שממש אין לי כוח לזוז .. אני בתקופה כזאת של בחילות .. עייפות.. ומה שיש לו להגיד זה.."מסכנה עבדת קשה היוםם.. ישבת כל היום בבית" אבל זה בכלל לא נכוןן הריי הוא לא מרגיש מה שאני מרגישה.. זה כל כך מעצבן .. שהיום בכלל לא דיברנו.. ולא הסתכלנו לעבר של אחד בשני ..
    אני מודאגת קצת כי הוא ממש ניראה רגיל לזה..ממש מפונק ועצלן..
    אני רוצה שילמד להכין לעצמו לפעמיים לאכול.. שיהיה עצמאי!!
    ד"ר איך אני יכולה לשנות את זה? מה אני אמורה לעשות.. ממש נימעס לי כבר.. שאני לא מרגישה כלום כלפין ברגעים כאלה .. ממש אין לי כוח כבר אליו.. מתחילה לשנוא אותו על הפינוקים שלו..

תודה ד"ר על העזרה והתמיכה שלך..!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיה יקרה....

דיקלה
    29/04/2008

שלום רב,

אני לא מומחית אבל בכל זאת עצה וחוות דעת,

לא ציינת מה טיב היחסים בינך לבין בעלך איך הוא מתנהג אליך ואם יש אהבה והבנה בינכם והדבר היחיד שעומד בינכם הוא הנושא שכתבת עליו?......... או שמא מדובר בדברים נוספים?.......

קודם כל ממה ששמעתי והבנתי זה מאוד אופייני להתעצבן או אפילו "לשנוא" את הבעל בתקופת ההריון, בכל אופן אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו ולהסביר לו כמה מפריעה לך ההתנהגות שלו ולנסות להגידלו שדווקא עכשיו הוא צריך לתמוך ולעזור לך, בכל אופן אני חושבת שחבל לעשות עניין ולהיות כל היום סביב וויכוחים וכעסים במקום להנות מההריון שבד"כ מחכים לו (לפחות אני....) אז מאמי קחי הכל באיזי הכל יסתדר ויהיה בסדר,

בהצלחה והריון קל.
    נ.ב. לבעלה של מאיה... אם אתה קורא.... אז תתמו ותעזור לה במקום להתפנק כל הזמן למרות שזה בסדר לפעמים.... רק לעכשיו זה הזמן שלך לפנק ולא להתפנק.... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לנהל שיחה רצינית בהקדם!

דורית כהן
    01/05/2008

מאיה היקרה, אני מצטערת על העיכוב בתשובותי, עימך הסליחה!
    אני מניחה שהתנהגותו של בעלך היא תוצאה של ההרגלים שלו מן הבית. יש לי הרגשה שאימו פינקה אותו מאוד ולא נתנה לו להגיע למטבח, ומאוד נוח לו לשמר את הכללים האלו.
    יקירתי - אין מנוס אלא לנהל שיחה רצינית איתו, קודם לנסות להבין איך הוא רואה את הנושאים האלו של הכנת אוכל ואולי גם שאר מטלות הבית. נסי להבין מאיזו נקודה הוא מתחיל, מה הסף שלו, ומדוע, כיצד זה נוצר. האם אני צודקת לגבי אימו? ואז, בידקי עם עצמך מה הציפיות שלך, מה חשוב לך, מה מהווה בשבילך עקרון שאינך מוכנה לוותר עליו, והבהירי לו שיש דברים שאם את תעשי אותם את תרגישי מאוד גרוע עם עצמך וזה יפגע מאוד ביחסים שלכם. אני אומרת לך שכמו שאת כרגע כותבת, האהבה שהיתה לכם נמצאת בסכנה אם לא תפעלי. עכשו - אם את מרגישה שזו שיחה קשה מדי ואת חוששת שיווצר פיצוץ - קחי קצת עזרה מקצועית, זה יכול להסתכם בפגישה אחת או שתיים אצל יועץ זוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו