מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בגידותאאי.28/05/2007
אנו נשואים 50 שנה גיליתי שבעלי בוגד עם נערת ליווי כמובן שהוא הכחיש והכחיש עד שאימתתי אותו עם אותה בחורה ואז הוא הודיע שהוא חוזר הביתה למרות שאף פעם לא עזב ולא נעדר בערבים ובשבתות הכל היה באמצע יום העבודה כחודש לאחר המקרה הוא חלה במחלה ממארת וכל הזמן הוא בכה מה עשיתי רע שזה קרה לי כל פעם שהוא העלה את זה בליבי חשבתי על הבגידות אבל לא אמרתי כלום לכולם הוא מספר על המחלה ולכולם הוא מציין שללוא אני הוא היום לא היה חי ואיזה אדיוט הוא היה אבל לי נשאר משקע ואינני יודעת כיצד להתגבר אנא עצתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה ושיקום
יהודית ברגמן29/05/2007יקרה, זה וודאי כואב. ודווקא משום שאתם רוצים להשיב את הביחד, עליכם לדבר על הכאב. אם תקדישו זה לזה את מלוא תשומת הלב, תבינו מאיפה הבגידה באה ותשקיעו מאמץ בזוגיות, הכאב יפחת ואולי הלימון ייהפך ללימונדה. בעלך יתחזק ומערכות ההגנה בגופו שנחלשו, כך אני מאמינה, מהטראומה עקב הגילוי והשקר שאיתו חי קודם לכן. ולא משנה מה הוא מקרין לסביבה. מה שחשוב זה מה שביניכם באמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)