קשה לחשוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשה לחשוב
    נינה
    08/03/2015

מה אני יכולה לעשות כשבעלי תוך כדי סקס אומר לי שהוא מפנטז על אחותי הקטנה ממני .
    למרות שהוא היה שיכור ..ויודעת שהוא מאד אוהב אותי
    קשה לחשוב על זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה לחשוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מענה והפניה לפורום נוסף

עדי בדיחי
    09/03/2015

שלום נינה,

הייתי "מקלה" ואומרת שתחת השפעת אלכוהול יכולים להיאמר הרבה דברים שאין להם ביסוס מציאותי, אך בהחלט תכנים שהם לא מתוך המודע. כלומר תכנים לא מודעים. לכולנו יש כאלה, ובד"כ אלכוהול יודע להוציא אותם החוצה. החשש שלי הוא שאת תמשיכי ללכת עם האמירה הזאת עוד הלאה ולא תוכלי להרפות ממנה. אלא אם כן תצליחי להפריד בין מציאות חייכם לבין האלכוהול או עולם הפנטזיות של בעלך. יהיה חשוב לציין זאת בפניו באחת השיחות שלכם- שזה מה שהוא אמר. כל עוד זה מטריד אותך, יש לדבר על כך.

מפנה אותך לפורום נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עדי בדיחי
    09/03/2015

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו