מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דפוסי התנהגות מוזרים אצל אשתיGarf08/03/2015
שלום,
אני ואשתי נשואים כשנה וחצי ובזמן האחרון יש לאשתי דפוסי התנהגות מוזרים
היא נפגשת עם אחד הידידים שלה בצורה קצת מוגזמת בטענה שהם צריכים לדבר ושהוא ה"חברה" שלה, זה בדרך כלל קורה בערב ולעיתים גם נמשך עד הלילה.
היא גם מתכתבת איתו לתוך הלילה בטלפון
שביקשתי לראות את ההודעות היא אמרה שהיא מחקה את ההודעות שלו מהטלפון בטענה שהדברים שהיא מדברת איתו הם אישיים ששאלתי אותה מה יכול להיות יותר אישי מיחסים בין בני זוג היא ענתה שהיא גם מרכלת איתו עליי.
ביקשתי ממנה שלא ללכת אליו הביתה בשעות מאוחרות.
באחד הפעמים שהתקשרתי אליה הרגשתי שמשהו לא תקין לפי צורת הדיבור שאלתי אם היא אצלו בתשובה היא אמרה שלא ושאני מדמיין.
לאחר הצלבת כמה עובדות ועימות איתה היא הודתה שהייתה אצלו ואמרה שישבה אצלו רק כדי להחליט לאן לצאת ושהם יצאו למסעדה לדבר. באותו יום היא חזרה הביתה בסביבות 3 בבוקר.
מקרה נוסף הוא שהוא שהגעתי הביתה והרכב שלה חנה בחניה התקשרתי לשאול איפה היא. אחרי "חקירה" של כמה דקות התברר שהוא הגיע אלינו הבייתה והם נסעו כדי לדבר, כששאלתי למה לא ישבו לדבר בבית (אני לא הייתי נוכח בבית באותו זמן) היא אמרה שהוא לא רוצה לדבר בבית ושהיא לא אחראית לרצונותיו.
לאורך תכופת הכרותינו הארוכה (כ 12 שנה) היו סממנים של שקרים על חלקם הבלגתי וגם אף פעם לא התעמקתי בלבדוק לעומק את התירוצים \ הסברים כי סמכתי עליה.
בשבועיים האחרונים נראה שכל פרט שאני מנסה לברר מעבר ללסמוך על מה שהיא אומרת אינו אמת ואני מרגיש שמאדם שסמכתי עליו בעיניים עצומות היא הפכה לאדם לא אמין ושאני צריך לבדוק ב 7 עיניים כל דבר שנאמר או נעשה ואני לא חושב שאני מסוגל לעשות את זה לאורך זמן כי זה מתיש נפשית ומוציא כל חשק לקשר וזוגיות.
ביקשתי ממנה שתפסיק להיפגש איתו לגמרי כי כרגע כל דבר שקשור אליו מהול בשקרים
היא מצידה אומרת שאני קנאי ושאין שום סיבה שהם יפסיקו להיפגש.
ארצה לקבל חוות דעת האם אני הוזה או שבאמת שמשהו לא תקין מתרחש
ואיך אפשר לטפל בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Garf -
בני08/03/2015כואב לי עליך ידידי!
אתה מכיר את הפתגם > אם זה נראה כמו ברווז ונשמע כמו ברווז אז זה ברווז!
כשאשתך עושה מה שבא לה ולא דופקת לך חשבון זה אומר שהיא > אף פעם לא היית וגם לא תהייה אשתך!
אם יש לך כוחות לטפל בעניין ואתה באמת מאוהב בה מעל הראש ומוכן לקבל אותה כפי שהיא אז פשוט תסביר לה שאתה מאוד נפגע מההתנהגות שלה תתחיל מהקל אל הכבד - כי די לך בזה שהיא מדברת איתו ולא איתך גורם לך להבין שהיא מעדיפה גבר אחר על פניך.
תשאל אותה מה הוא נותן לה שאתה לא יכול לתת?
אבל אם אתה לא מוכן לקבל אותה כפי שהיא תצטרכו להיפרד ויפה שעה אחת קודם כי על פניו כפי שאתה מתאר מדובר באם אימא של הבגידות מאז שהקימו את מועדון הבגידות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה באמת יכול להיפטר?
Garf08/03/2015אירוניה אבל אחרי 4 ימים של ריבים תוך כדי הסברים שהיא הורסת את הזוגיות ושאני על סף לנטוש את הקשר הזה וכבר קיפלתי מזוודה ונסעתי להורים
היא התקשרה לשאול אם היא יכולה לצאת איתו לאכול.
בלב אמרתי הנה... יש לה הזדמנות להראות לי שאכפת לה, גם אם הברווז לא ברווז וגם אם אני הוזה ומדמיין שתתחשב בזה שזה מציק וכואב אמרתי שלה שהיא יכולה אבל אני מעדיף שלא... באיזושהי תקווה שתבחר בדבר הנכון ואני אוכל לחזור הביתה כמובן שאני כותב והיא... איתו בדרך למסעדה לאכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכוי תלוי גם בך -
בני09/03/2015הי
טוב עשית שקיפלת ונסעת תמשיך לשדר לה שכך אי אפשר להמשיך ושאין לך כוונה לוותר!
ולא! היא לא יכולה לצאת איתו לאכול! כי זה פוגע בך! ובמערכת היחסים שאין לכם!
הרי בשביל מה התחתנת? אם לא לאכול ביחד - לדבר ולצחוק ולעשות את כל הדברים שבני זוג עושים?
תמשיך בקוו הזה - ככה אי אפשר להמשיך - אני לא מוכן שתהייה לך חברה ממין זכר לא יעלה על הדעת שתנהלי קשר עם גורם אחר מחוץ לנישואין ולא משנה מה מהות הקשר תדגיש לה שגם אם היית הולכת לאימא שלה או שלך... להתייעץ באמצע הלילה היית מתנגד.
בפרט שמדובר בקשר מוזר ומחשיד ביותר הבא על חשבון הזוגיות שלכם ומסכן את קיומו.
אם אתה לא מצליח להסביר לה את זה או שהיא מתחמקת או באמת שנפלנו כאן על בחורה תמימה במיוחד...אז אין לך ברירה אלא לגרור אותה לייעוץ זוגי דחוף או לרבנות.
נ.ב מתוך רצון לעזור אני מוכן לדבר איתה ולהסביר לה את חומרת העניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה משאיר אותך בקשר?
עדי בדיחי09/03/2015שלום לך,
חייבת לציין שנותרתי די המומה ממה שאתה מתאר. גם לאחר שארזת את עצמך ונסעת, היא עדיין "שואלת" (הרי בסוף עושה מה שהיא רוצה) אם היא יכולה להיות איתו?
אני לא יודעת את הרקע לנישואין, את הרקע להחלטה להינשא, עד כמה הייתם בשלים להחלטה כזאת- או לפחות היא- ומה בדיוק הרקע ממנו היא מגיעה (קשרים, דפוסי אישיות, משברי חיים?). עולות לי הרבה מחשבות ולא כולן מתאימות כאן לפורום. בכל אופן, לאחר מה שבני גם כתב לך, אינני רואה מה להוסיף- מדובר בתופעה שלא מתאימה לשום מערכת יחסים, גם לא למערכת יחסים זוגית ללא נישואים. היא לא דוברת אמת, לא נותנת סיבה להאמין לה, לא מחוייבת לקשר שלכם. הייתי שואלת אחרת- מה משאיר אותך שם? למה לאפשר כ"כ הרבה הזדמנויות ובינתיים אתה נפגע ללא הרף? מדובר בהתנהגות שלא מתאימה, לא נורמטיבית ולא תתקבל בשום מערכת יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטמבל
מריו09/03/2015שמע אחי או שאתה תמים או שאתה טמבל גישתך מזדיינת והידיד שלה פותח וחוגג על אישתך . ילד בן 10 לא היה קונה את מה שאשתך מוכרת לך .. מזלך שאין ילדים ותעשה טובה תשחרר את הזונה שתביא למישהוא אחר מחלות !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)