בעיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה
    חסויה
    09/03/2015

אני בחורה בשנות העשרים. יש לי מישהו שאני אוהבת והוא אוהב אותי. מכירים המון זמן. חושבים על חתונה. הבעיה היא שבמיטה הוא עדין מדי. אני אוהבת חזק, ואפילו בעניין של סאדו מאזו. הוא לא מוכן להיות יותר חזק במיטה או להכאיב לי או להיות פחות עדין. הוא בן אדם ממש טוב. קשה לי לחשוב על חתונה איתו כשהעניין הזה כל כך מפריע לי. האם הבעיה היא בי? ומה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסויה -

בני
    11/03/2015

היי

אין לי הרבה מה לעזור לך - באמת יש כאן דילמה אמיתית.

השאלה שאני מרגיש חופשי לשאול אותך > איך הגעת כבר בגיל עשרים להבנה שככה את רוצה לחיות מעתה ואילך את חייך?
    יחסי מין הם מין של יחסים!
    זוהי מערכת שלמה של רגשות וצרכים, סקס ואינטימיות שיש בה הנאה ונתינה כמו גם של עונג וכאב לא הרי זה כהרי זה והכי טוב הכל מהכל אבל לאן את רצה? לוקח זמן עד ששני בני הזוג מרוצים ומרגישים סיפוק והדדיות ויכולת לדבר חופשי ולבקש מהפרטנר למלאות אחר צרכים אישיים או פנטזיות למיניהן...

יש משהו שאני לא יודע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייחסות + הפניה לפורום מתאים

טלי צרקינסקי
    11/03/2015

חסויה שלום,

לאנשים יש העדפות, רצונות ופנטזיות מיניות שונות.

מה שחשוב בזוגיות ששני הצדדים מסכימים למה שרוצים לעשות במיטה במסגרת המין.

זה לא שמי מביניכם "לא בסדר".

אני מפנה אותך לפורום מתאים שייתן לך מענה מקיף יותר.

בהצלחה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

טלי צרקינסקי
    11/03/2015

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו