עזרה עם האקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה עם האקס
    אנונימית
    10/03/2015

אני והאקס שלי פרודים כבר כמעט חצי שנה. אני חייבת להודות שאני עדיין מאוהבת בו בעיקר בגלל שהוא הבן זוג הראשון שלי וכי הוא זה שעזב אותי . בסיום הקשר הוא התנהג בצורה כל כך מגעילה, ואת הפרידה הוא עשה בצורה הנוראית ביותר . אני מרגישה בזמן האחרון שהוא קצת מתחרט על מה שעשה בעקבות כל מני רמזים שהוא מביא.. הוא עושה הכל באמת חוץ מלבוא ולדבר איתי .. אני לא כל כך יודעת לפענח רמזים כאלה ועוד יותר לא מבינה למה הוא לא בא לדבר איתי אבל מצד שני מביא רמזים שהוא כן מעוניין. אני מתה לחזור אליו ונמצאת בדיכאון טוטאלי , אני מפחדת מאוד לדבר איתו כי אמי לא רוצה לצאת מושפלת כי מספיק השפלתי את עצמי בפניו בקשר שלנו ואני רוצה שהפעם יראה צד שונה.. אבל מצד שני אם אני לא אדבר איתו שום דבר לא יצקדם כי הוא לא עושה כלום. אני ממש מקווה שלא תתנו לי תשןבות כמו- תמשיכי הלאה וכו.. כי זה הכי קל לדבר! אני עדיין מאוד אוהבת אותו ובאותה נשימה גם מאוד פגןעה. מה אפשר לעשות?? תודה לעונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה עם האקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשלחי מישהו שיתווך ביניכם -

בני
    10/03/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה זה יעזור?

אנונימית
    10/03/2015

הרי זה יהיה משפיל כמו לדבר איתו בעצמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין סיכוי ללא סיכון -

בני
    11/03/2015

את מדברת במונחים של השפלה ולכן הצעתי לך לרכך את ההשפלה אם ח"ו תהייה ע"י צד ג' זה הכל.
    שלום עושים עם אויבים והדרך לשלום עוברת תחילה ע"י מתווכים מטעם, תבחרי חבר קרוב של שניכם או מישהו שאת חושבת שיודע לעשות את העבודה, מה יש לך להפסיד?
    תבקשי מהשליח שיגשש עבורך -
    מה הן אותם רמזים.
    איפה הוא עומד כרגע בחייו.
    מה הוא חושב עלייך.

תקבלי אינדיקציה יותר רחבה מאשר סתם רמזים לא ברורים, חבל שתחיי באשליות ובהמתנה שהוא יואיל בטובו לפנות אלייך ישירות, אל תשכחי שגם לו יש אגו וגם הוא לא רוצה להיות מושפל ע"י ידך...

הבנת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעלה מספר נקודות לחשיבה

טלי צרקינסקי
    11/03/2015

אנונימית שלום,

לא ברור ממה שציינת כמה זמן הייתם ביחד, אך לסיים קשר בהתנהגות שאינה מכבדת עלול להעיד על דפוס כלשהו אצל בן אדם. אני לא יודעת איך הוא התנהג, מה עשה, מה גרם לאינטראקציה או להתנהגות זו אצלו, אך יש כאן שאלה גדולה אם את רוצה קשר עם בחור שאילו הם דפוסי ההתנהגות שלו.

אני מבינה את הפגיעה, את האכזבה ואת הכאב שיש אחרי אהבה ראשונה ולעתים אף את המחשבה שעשויה לבוא בעקבותיה "האם אמצא משהו אחר"? שהיא לא לרוב מביאה למצב של היאחזות ולא להתבוננות קדימה.

אני הייתי מנסה לבחון עם עצמך האם את רוצה לחזור אליו מתוך מקומות של תלות, חרדה להישאר לבד, לא למצוא חבר בעתיד, "עניינים לא סגורים מולו" וכו'.. או שאת באמת מאמינה ורוצה לתת סיכוי לקשר הזה.

לעתים בחיים (וזה יכול לקרות לכולנו), אנחנו לא מצליחים להפריד (=-בעיקר מהעולם האמוציונלי - רגשי) מה מניע אותנו ומה נכון עבורנו. את ההפרדה הזו הייתי בוחנת עם עצמך. עם איזה גבר היית רוצה להיות במערכת יחסים והאם אותם דפוסים לא יחזרו שוב.

לגבי מה שבני השיב לך, אני מאד מבינה את תשובתו. אני מאמינה שהוא כתב לך זאת מתוך מקום של לא להישאר עם הדברים לא סגורים.

אך הייתי שוקלת היטב אם זה בן הזוג שאת מאחלת לעצמך ואם לא התערבבו פה דברים נוספים "הוא עזב אותי" "בן זוג ראשון" וכו.. שאפשר להבין אותם וזה בעיקר בא לידי ביטוי בגילאים צעירים.

מאחלת לך הרבה הצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו