רגש או פרנויה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רגש או פרנויה?
    אנונימית
    15/03/2015

אני נשואה 16 שנה.בעלי מקסים.מתחשב.אוהב.יש לנו סקס בריא ואנחנו פתוחים ומדברים על הכל. בחודש האחרון בעקבות היכרות עם קבוצת חברים שאני לא הכרתי אחת מהחבורה בחורה נשואה התחילה להיות איתו בקשר.בהודעות בפייסבוק , הוא לא סיפר לי על זה אלא זה התגלה לי במקרה ושאלתי אותו על כך. תשובתו הייתה שזה סתם ושזה לא קשר סתם התעניינות.למרות שראיתי שהיא מסמסת לו גם בעשר ובאחד עשרה בלילה כשהוא יושב עם חברים.אמרתי לו שזה מפריע לי והוא הבטיח לסיים עם זה עם זאת הוא ממש ניסה לשכנע אותי להסביר לי שאין כלום ונעלב מכך שאני בכלל חושבת על זה.בנוסף הוא החליף את הסיסמא בנייד וגיליתי אותה כשניכנסתי לוואטסאפ ראיתי שאין ממנה הודעות וניראה לי שהוא מחק אותן. לא יודעת מה לעשות האם אני פרנואידית או שהרגש שלי נכון? זקוקה לעצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגש או פרנויה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנונימית -

בני
    15/03/2015

הי

נכון או לא נכון זה מה שאת מרגישה ורק בגלל זה מגיע לך להיות רגועה וחשוב שתלבנו ותיישרו קוו בנושא.

את מציינת שיש לכם קשר חזק ופורח חבל להוריד את איכותו בגלל מאורע בודד.
    סומך עלייך שתמצאי שעת כושר לדבר איתו על הקושי שלך!

תסבירי לו את מה שאת מרגישה שינסה להבין מתוך רצון שיהיה לכם טוב ולא כצורך אישי שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשוחח בפתיחות

עדי בדיחי
    16/03/2015

שלום לך אנונימית,

אני מסכימה עם בני. ראשית לא לשכוח שיש סיכוי שהוא אכן פגוע מעצם כך שאת מפקפקת בו או בודקת אחריו. אך חשוב יותר הוא להמשיך את הקשר הטוב והפתיחות שהיתה לכם עד כה, באותו כיוון- לשבת ולשוחח על הדברים.

חשוב שתמקדי את השיחה ברגשותייך ולא בהאשמה בו. יתכן והוא כלל לא מעניק לעינין משמעות ולכן גם מאוד פגוע - לכן חשוב לו מה המשמעות של העינין בעינייך ולהגיע לעמק השווה.

בהצלחה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגש או פרנויה - תגובה

הילה עוזיאל
    16/03/2015

תודה לכם !! אכך שוחחנו ובאמת הייתי פרנואידית. אנחנו פשוט מתחילים לקבל מצב נתון חדש , והוא התחיל להיות פופלרי יותר. מה שלא היה קודם.
    אך כפי שאמרתי, שוחחנו על כך יישרנו את ההדורים סיפרתי לו בדיוק מה מפריע לי ואיך אני מרגישה הוא הבין אותי מאוד , למרות שנפגע שפיקפקתי בו - בכל זאת אנחנו נשואים 16 שנה אבל מכירים 25 שנה ,ואפילו ביקש שאגיד לו מה לעשות כדי שיהיה לי טוב ואהיה רגועה!
    שוב תודה על הייעוץ - המשיכו כך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין יש חשדות...

הילה עוזיאל
    17/05/2015

שוב שלום לכם, כפי שסיפרתי בעלי ואני שוחחנו על המקרה ואני בהחלט מאמינה לו כי אין לי שום סיבה לחשוש וכי הוא לא יעשה שום דבר שיפגע בי.. אך עדיין יש לי תחושה שלא עוזבת אותי כי הוא ממשיך להתכתב עם אותה בחורה - גם אם אלו סתם התכתבויות של מה נשמע? זה מפריע לי שהוא מסתיר ממני, אנחנו הולכים אליהם ביחד יוצאים יחד לפעמים ובעלה חבר של בעלי. אז למה הוא מוחק את ההודעות שלה מהנייד??? האם הוא מסתיר משהו? או שהוא מנסה למנוע מריבות.
    חשוב לציין כי הוא אומר לי את הקוד של הנייד ולא מנסה להסתיר את הנייד ממני.
    אני יכולה בכל רגע לבדוק אותו. וכשאני בודקת אני רואה שאין הודעות ממנה וכי הן מחוקות. בדילמה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין יש חשדות....מחכה לתשובה

אנונימית
    18/05/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגשת ליעוץ

עדי בדיחי
    18/05/2015

שלום הילה,

את כותבת שאתם נשואים 16 שנים, זמן מספק להערכתי לדעת האם באמת קיים אמון בקשר, האם את באמת מסוגלת לסמוך עליו. לאור העובדה שכבר תקופה את שקועה בהתלבטויות, בספקות ובמחשבות- בשלב זה הייתי ממליצה לפנות ליעוץ/ תמיכה מקצועית פרטנית. לפעמים ההתנהלות הזוגית יכולה ללמד על דפוסים שיש לנו, בתוך הקשר, שעלולים גם להשפיע לרעה על הקשר בהמשך. כוונתי היא שאם הוא ימשיך לחוות אותך כרודפנית, מציצנית, לוקחת ממנו את הפרטיות וכו (למרות שאין זו כוונתך כמובן), בסופו של דבר- "באשר יגורתי בא לי", כלומר- חששותייך יתבהרו כאמת. הוא באמת יאלץ להסתיר ממך. כל עוד זה לא קורה, כדאי לבדוק בתוך טיפול פרטני, עבורך, מה בדיוק קורה, מה את מרגישה ומה מניע אותך למחשבות האלה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו