מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעלי בגד ועזבאני18/03/2015
שלום, אני נשואה בפעם השניה לאחר 15 שנים שהייתי גרושה נישאתי לבעלי הנוכחי ואני נשואה לו שנה+3 חודשים.
לפני כ-3 שבועות לי ולבעלי היה ויכוח שעיקרו בגלל שבתי הרגיזה אותו (ריב שטותי) שגרר אחריו ויכוח גדול שלאחריו מצאתי את עצמי ישנה במשך שבוע בסלון, במהלך השבוע גיליתי שבעלי יוצר קשר עם נשים אחרות דרך אתר הכרויות באינטרנט.
לאחר שבוע של ריב בעלי ארז את חפציו ועזב את הבית.
כיום, מסתבר שיש לו מישהי כבר קרוב לשבועיים ו"האהבה פורחת", הוא כבר פתח תיק בבית הדין הרבני וקבעו לנו מועד לגט.
מה קורה פה?
איך זה קרה?
לא ברור לי איך הגענו למצב הזה ואני נותרתי שבורת לב ועל סף התמוטטות עצבים, אני לא מפסיקה לבכות ולא מתפקדת. (הוא דווקא נראה דיי פורח ואף נחוש לסיים את הנישואים וכמה שיותר מהר)
מה נותר לי לעשות כדי לתקן? אני מאוד רוצה שיחזור וגם מוכנה שננסה לשקם את המשבר הזה.
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעלה מספר נקודות
טלי צרקינסקי18/03/2015אני שלום,
ממה שאת העלית זה נשמע כמו צעד מאד פזיז ואני מעלה כאן שאלה אם לא היו סימנים קודם לריב עם ביתך ואולי הריב היה טריגר (זרז) להתנהלות שלו ולסיום.
יש כאן מספר נקודות: איך הייתה מערכת היחסים שלכם בנישואין? האם באתם עם ילדים? איך הייתה הקבלה של הילדים? האם היו סימנים מוקדמים לאירוע זה? האם הוא נוהג לעשות דברים באופן אימפולסיבי? איך את?
לתחושתי היה שם משהו קודם ופרץ יותר לאחר האירוע שתיארת ויתכן והיה קורה גם ללא אירוע זה.
מה לעשות? אני מאד מבינה את הכאב, הבילבול וכו'.
אם הוא נחוש בדעתו לסיים את הנישואין ואת מרגישה שיש דברים לא סגורים, תנסי לבקש רק לדבר על האירוע שקרה ואולי סגירת הדברים מעט תקל עליך.
על מנת לשקם משבר בנישואין חשוב שיהיו שניים שירצו. אם היה קיים אצלו רצון - זה אפשרי. את יכולה לומר שאצלך זה קיים, אך זה תלוי גם במקום שהוא נמצא בו מבחינת רצונו.
לא הייתי עוברת את התקופה הזו לבד, הייתי נעזרת בייעוץ בשיחות (ניתן דרך בקופ"ח בביטוח משלים או פרטי).
מאחלת לך הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנושא מורכב כמובן
אני18/03/2015תודה רבה על תשובתך המהירה.
אני גם חושבת שהויכוח הפעוט הוא הטריגר וכנראה שאפילו יזם את הריב כדי לעזוב.
הנישואין שלנו היו ממש טובים פרט לעימותים שלו עם בתי שלדעתי נבעו מקינאה, יש לו 2 בנים מנישואים קודמים והיחסים ביניהם לא ממש טובים,
היו לנו נישואים טובים אך מלאי מתחים ולחצים ובכל זאת הרגשתי שאנחנו מצליחים להשתלט על כל משבר ולעבור אותו.
הוא מטבעו בהחלט קיצוני בצעדים שלו ובהחלטות שלו באופן כללי ובחלק מן המקרים גם לאחר מכן מביע חרטה, לצערי במקרה שלנו וביננו לא נראה לי שתהיה אופציה כזו למרות שכולי תקווה שכן.
אבדוק לגבי שיחות כי אני מרגישה שאין שום דרך שאוכל לעבור את זה לבדי, אני פשוט מרגישה שנפשית אני שוקעת עוד ועוד ומתחילה לאבד שליטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה בתגובה
טלי צרקינסקי19/03/2015אני שלום,
אני מחזקת את ידך לקבל את העזרה המקצועית, אני מאמינה כי ניתן להיתרם מאד מעזרה כזאת, מעבר לטיפול במה שאת מרגישה עכשיו ולהתחזק בתקופה זו, ניתן להפיק מהקשר שהיה, להתפתח ולקבל כלים להמשיך קדימה, בכל מישור שחשוב לך.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)