מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מאמינהשלום22/03/2015
שלום, לאחר שבעלי שם לי מעקב הקלטה בית לאורך תקופה וכרגע גם לא מכחיש או רומז שיש כמובן שלא מדברים ולא חיים יחד רק בשבת (זוג דתי שומר מסורת +)שתי ארוחות קידוש ילדים ללא אורחים והרבה לבד. חוץ מבית הכנסת בשבילו אין לאן וממש לעשות. מה עושים האם להפוך הכל "לצעוק להרים דגל אדום למלחמה5או לבן לשלום בית מה קורה למי פונים פוגע מעליב לא נורמלי מקימים בית ומגיעים להקלטות עבור מה
ולמי מה עשיתי לו ?? האם ייתכן וודאי שאני מאמינה שאחיו העורך דין נותן לו עצות אחיתופל או עצות מגונות אחרות האם הוא מכין תיק עבורי כדי להיפטר ממני או שהוא אינו מודה שכך. איך מתגברים על פחד אי האימון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לברר האם יש דרך משותפת
עדי בדיחי22/03/2015שלום פרח,
היה לי קשה להבין דרך מה שכתבת למה בדיוק את מתכוונת. אני מבינה שבעלך הקליט אותך ובכך, מן הסתם, את רואה צעד שמפר את האמון. אני נוטה להסכים. יחד עם זאת לא הבנתי מה פשר "חיים יחד רק בשבת", ואיפה בדיוק הבעיה. מה גרם לכך שמקליט אותך? אני מבינה שאת חושבת שיש גורמים שגם משפיעים על ההחלטות שלו. חשוב יהיה לדבר איתו ולהבין האם הוא חושב שיש סיכוי לקשר, האם הוא רוצה בקשר הזוגי, האם הוא חושב שאפשר לתקן ולשפר- ואם כן, ניתן לקבל טיפול זוגי מסובסד גם דרך הרווחה וגם דרך קופת החולים. אך השאלה היא האם אתם רואים יחד דרך משותפת כרגע והאם שניכם מגוייסים לתהליך זוגי יחד. דרך כך ניתן גם יהיה לטפל ולדבר על בעיית האמון שאת מציגה.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)