מערכת יחסים כפולה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מערכת יחסים כפולה?
    מיה
    25/03/2015

היי לכולם,
    אני בתחילתו של קשר (3 חודשים) עם בחור כבן 30. אנחנו נפגשים, מדברים בטלפון הרבה, משתפים אחת את השנייה והכול על פניו נראה אופטימלי.
    אך משהו מוזר מאוד מטריד את מנוחתי... אני בחורה נאה מאוד בעיניי הסובבים אותי ואף מדגמנת בזמני הפנוי, יש לי מחזרים רבים ואני מושכת בעיניי הרבה גברים. לאחרונה יוצא לי ולחבר שלי להיפגש בפער של כ5 ימים בערך ..(יש לציין שזה בעיקר בגללי כי אני סטודנטית וגם עובדת כך שהלו"ז שלי טיפה עמוס- הוא מבחינתו תמיד רוצה להיפגש ולהתראות ואפילו היה לנו ריב בו הוא כעס שאנחנו לא מתראים מספיק.) בכל אופן לצורך עניין זה-באתי לדירתו לאחר 5 ימים שלא נפגשנו ראינו סרט, וחוץ מחיבוק ונשיקה לא היה שום דבר מעבר... ציפיתי שלאחר כמה ימים שלא נפגשנו הוא ינסה או ירצה לפחות לקיים יחסים אבל לא.. לא היה לחוץ ולא היה להוט לזה כלל.. התחלתי להירדם במהלך הצפייה בטלוויזיה עד שנרדמתי כליל וכך נגמר הערב. לא מוזר ? לא טבעי שגבר אחרי כמעט שבוע שלא נפגש עם החברה ולא קיים יחסי מין ירצה לעשות את זה? יכול להיות שיש כאן משהו מחשיד מעבר? אודה לדעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מערכת יחסים כפולה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מעיד על כלום לדעתי

טלי צרקינסקי
    25/03/2015

מיה שלום,

זה לא אומר כלום.

לעתים יש דברים שקשורים לקשר (כעס,מתח ועוד..) או מחוץ לקשר (עבודה, יום עמוס, מתחים ועוד..) אשר עשויים להשפיע על היעדר כוח/חשק לקיים גם ספציפית בערב מסיים יחסים.

מה שאני מציעה לך, זה בהחלט לשמור על תקשורת פתוחה ביניכם בקשר, שיהיה ביניכם ערוץ פתוח בו תוכלו לשוחח על הכל.

תנסי לראות מה קורה מבחינת המין ביניכם בהמשך.

במידה וזה יחזור על עצמו ותרגישי שיש משהו שהוא פחות רוצה או שיש שינוי בהרגלים מאשר בעבר, זה משהו שתמיד ניתן לשוחח עליו ביניכם כמו בכל דבר זוגי, ללא שיפוטיות, אלא מתוך רצון שהקשר יהיה טוב לשניכם...

מאחלת לכם הרבה הצלחה בקשר,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו