לא מרוצה מהגוף שלו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מרוצה מהגוף שלו
    דנה
    08/04/2015

היי, חייבת עזרה.
    אני בת 24, בחורה דתיה ומחפשת גגר רציני במטרה להתחתן איתו.
    היום יצאתי לדייט עם בחור, חייבת לציין שהוא מאוד נחמד, היה לי ממש כיף איתו והוא בראש שלי. הדבר היחיד שהפריע לי אצלו זה הגוף שלו, אני מאוד אוהבת גברים שרירים, לא שמנים, מבנה גוף רזה אבל עם שרירים, כתפיים וידיים רחבות. כל בני הזוג שלי היו חתיכים ועם גוף שאהבתי, שרירי וחטוב. ו
    הוא קצת שמן, יש לו קצת בטן וזה מציק לי. אני יודעת שזו חשיבה שטחית אבל ממש חשוב לי העניין הזה, כדי להימשך לגבר זה מה שאני אוהבת, אני ממש רוצה להשתחרר מזה וללמוד לתת צ׳אנס גם לגברים שהם פחות חתיכים ולא רק שריריים כי אני מרגישה שבגלל שאני בררנית כלפי מראה חיצוני אני מפספסת הרבה בחורים טובים.
    מצד שני, זה משהו שאני ממש אוהבת אצל גבר וקשה לי לוותר עליו. האם יש לכך פתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מרוצה מהגוף שלו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייחסות +הפניה לפורום מתאים נוסף

טלי צרקינסקי
    09/04/2015

שני שלום,

משיכה יכולה להיות מורכבת מהרבה היבטים...

לעתים יש עוררות גם כאשר מתחיל איזשהו מגע שכאן אני מבינה שאת דתייה ויתכן ואת מחכה לקשר רציני יותר/נישואין ויש הגבלות מסוימות למגעים מסוימים.

לעתים כשיש איזו קירבה ניתן לדעת יותר..

אני מבינה לגמרי את הדילמה שיש גבר שיש לו הרבה מאד טוב אך יתכן והוא לא הגבר ה"אדיאלי" מבחינת החזות שרצית.

אנחנו לא יודעים בהכרח עם אותו "אידאל" היה דווקא מתאים לנישואין.. ולעתים יכול להיות גבר אידאל ולא בהכרח תיווצר משיכה...

אילו היית מתארת דחייה, התשובה שלי הייתה ברורה יותר.

כאן את מתארת פגישה ראשונה, יכול מאד להיות ששווה דווקא מההיכרות שלך עם עצמך, לתת צ'אנס לעוד פגישות ולראות איך מתפתח הקשר. דבר נוסף, יש דברים שהם ניתנים לשינוי, אחד מהם הוא משקל - וזה הולך לשני הצדדים...

נשמע לי ששווה לתת סיכוי לפגישות נוספות ומה שמחזק יותר, זה הרצון שלך "להיפתח" לעוד אופציות (שאין זה אומר להיות עם גבר שאינו מושך אתך לבסוף כמובן...)

אני מפנה אותך לפורום מקצועי בתחום שישפוך אור נוסף על שאלתך.

בברכת חג שמח ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

טלי צרקינסקי
    09/04/2015

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו