מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קנאה רצחניתרועי09/04/2015
נפרדנו . היה קשר מורכב עברנו המון דברים והיא לא אוהבת אותי יותר
אני מוצא את עצמי בודק את חברות שלה מפרופילים מזויפים לראות אם היא מצולמת אם גברים
אתמול ראיתי תמונה שלה ממסיבה .
צלצלתי מחסום לשמוע אותה ושמעתי מוזיקה ברקע וניתקתי
מצאתי את עצמי יושב כמו ילדה ובוכה דופק לעצמי סטירות שואל את אלוהים מה הפעם לא עשיתי בסדר ?
אני מרגיש בתוך הגוף צמרמורת . צמרמורת שאומרת לי לפגוע
לא משנה במי העיקר לפגוע . ואפילו בעצמי . אולי ככה יגמר כל הכאב הזה שנמשך כמה שנים אחת ולתמיד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר נקודות
טלי צרקינסקי10/04/2015רועי שלום,
אני לא יודעת בן כמה אתה...(נשמע לי שאתה בחור צעיר) אבל בדיקה חוזרת ונשנית מפרופילים מזויפים, שיחות מ"חסוי" ועוד.. רק יחזקו עוד יותר את ההרגשה הרעה שלך ויגרמו לך מצוקה גדולה, עליך להימנע מכך, יתכן ומאד קשה לך..
הם למעשה כמו מאכל לאותה קנאה...
ואתה מציין אותה בכותרת "קנאה חולנית"..
זה כואב.. זה קשה.. אני לא חושבת שיש אדם שלא עבר פרידות/אובדנים בחייו.
אתה כרגע עדיין בכאב וקשה לך לראות את האור בקצה המנהרה. אתה זקוק לעזרה מקצועית (=ללא שיפוטיות וללא אשמה) כי זה לא נכון להיות לבד ולגרום לעצמך את הנזק הזה. מגיע לעצמך להתנהג אל עצמך אחרת. מגיע לעצמך להשתחרר מכל אילו ולהפוך את זה למשהו שהוא נחלת העבר - אך מדובר כאן בתהליך.
אתה מציין כאן על דחף לפגוע ועל דחף לפגוע בעצמך.
לפגוע בעצמך זה פתרון פרמננטי (בלתי הפיך) למצב זמני. מאד זמני. ולפגוע באחר יש השלכות פליליות והן לא יביאו לך לא את הבחורה חזרה והן מונעות רק מנקמה - נטו.
פעל בצורה אפקטיבית.
אני מעלה לך קישור של "סהר" שהם מטפלים בנושאי חוויות של רגשות אובדנות והם מהווים אוזן קשבת לדברים האילו, כולל פורום שאפשר לשתף בשעת מצוקה ועוד...
זה חשוב שתפנה אליהם!
זה לא במקום איש מקצוע שילווה אותך. אל תישאר עם מה שאתה מרגיש לבד.
מאחלת לך הרבה הצלחה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הקישור שהוספתי
טלי צרקינסקי10/04/2015אני רואה שהוא לא עולה...
אנא כתוב את הכתובת בדף הכתובת.
לחלופין כתוב "סהר" בגוגל
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)