נמאס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נמאס
    מפי
    09/04/2015

נמאס לי כבר כמה פעמים עזבתי יחד עם הילדים וכלום לא השתנה
    נכון אני מאוד חלשה אופי אבל זה בגללו ! נמאס לי הוא מתייחס אליי כאילו אני זבל כאילו אני לא שווה כלום אני יושבת עם שכנות בגן שעשועים עם הילדים אני מפחדת לדבר איתו שלא יתייחס אליי כאילו אני זבל הקללות שלו העצבים שלו משום מקום באים
    כבר אין לי כוחות נכון אני רגישה אבל זה הכל בגללו אני מפחדת לא להסכים איתו כל מה שהוא אומר אני אומרת שהוא צודק שהוא חכם ואם קורה מצב שהוא יורד עליי ליד כולם אני סתם צוחקת כדי להראות שזה בצחוק אבל זה מאוד פוגע כן ודיברתי איתו הרבה ושום דבר לא משתנה הוא הרס אותי הרס את האופי שלי להתקשר
    לשאול איפה אתה אני כבר מפחדת שלא יצעק עליי לבקש שיביא משהו מהסופר אני מפחדת אני פשוט מפחדת אני עושה הכל לפני שהוא יגיד משהו לפני שהוא יצעק אני מפחדת לנשום לידו כל דבר יש לו הערה כל דבר הוא יורד או צועק עליי ולא אני לא אוהבת אותו אני איתו רק בגלל הילדים ורק בגלל שאין לי אפשרות כספית לעזוב אם יש לו מישהי גם לא אכפת לי אבל למה מגיע לי יחס כזה ? כל מי שיושבת איתי בגן שעשועים לא מבינה איך אני איתו נוחה הן לא מבינות שעברתי המון איתו וכן גם אלימות וגם לשבור את הבית כן ומול הילדים אין לי כוחות אני כבר מעדיפה לא לדבר לא להתקשר לא להתעניין לא שאני עושה את זה אולי טלפון אחד ביום וזה גם שיבוא לאכול צהריים אם בכלל הוא רוצה וגם על זה אני מעדיפה לוותר כי אפילו סליחה הוא לא אומר הוא לא עושה חשבון נפש עם עצמו חוצפן ובלתי נסבל !!!סליחה שאני מוציאה ככה פשוט אין לי עם מי לדבר ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחות עם איש מקצוע והכוונה

טלי צרקינסקי
    09/04/2015

מפי שלום,

אתחיל משורת הסיום שלך "אין לי עם מי לדבר".

נראה שהגיע הזמן שיהיה לך עם מי לדבר. איש מקצוע שמבין בזוגיות, שמבין במצוקות האילו, בנפש האדם, שיעזור לך לארגן את מה שאת מרגישה, בהבנת הדפוסים שהביאו אותך להיות בכזה קשר, ב"להנדס" את עצמך, התנהגותך ותגובותייך כל הזמן. זה קשה.

מדברייך, נשמע שאת בנישואים מאד לא פשוטים ושאת "שם ולא שם"

שאת צריכה להיות כי יש אתם משפחה עם ילדים, מאידך, את מנסה להימנע מהרבה מאד מצבים שמעוררים בך פחד ומשתקים אותך.

התשובה היא שאת לא צריכה להיות במקום הזה.

על מנת לקבל את ההדרכה הטובה ביותר, הייתי ממליצה לך לפנות למרכז לייעוץ לפרט ולמשפחה בלשכה לשירותים חברתיים באזור מגוריך. יש שם מטפלים זוגיים ומשפחתיים מוסמכים וטובים אשר יוכלו לתת לך סיוע וטיפול מסובסד איך להתמודד.

חשוב לזכור שילדים שחשופים לריבים עלולים להיפגע...הם צריכים אימא חזקה דיו (=לא מושלמת, אף אחד לא כזה)

לא הייתי ממליצה לך להישאר עם כל מה שאת מתארת לבד. הייתי מתחילה לדבר עם איש מקצוע ושתהיה לך אוזן קשבת. משם תראי מה קורה... אך תתחילי מזה.

אני מאחלת לך הרבה הצלחה וחג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו